Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2018

Τα ΄΄μωρά΄΄ πήραν την πρώτη νίκη τους

Τα ΄΄μωρά΄΄ των Κορασίδων Δ του Πορφύρα, παιδιά γεννημένα το 2005, 2006 και το 2007, ξεκίνησαν νικηφόρα το πρωτάθλημα της ΕΣΠΕΔΑ, νικώντας με 3-2 σετ στο Περιστέρι την ομώνυμη ομάδα, μετά από καταπληκτικό παιχνίδι.
Η καλή δουλειά στις υποδομές του Πορφύρα συνεχίζεται, μένει να συνεχίσουν τα παιδιά να είναι συγκεντρωμένα, προσγειωμένα και συνεπή. Και όλα τα άλλα, με δουλειά, θα έλθουν.
Τα σετ ήταν :  25-14, 17-25, 24-26, 25-9, 11-15.
Θα μας επιτρέψετε, έστω και αν δεν τους αρέσουν λόγια και τιμές, να αφιερώσουμε αυτή την νίκη στην προπονήτρια του τμήματος Πόπη Καλλή και τον έφορο-στήριγμα της ομάδας Στέργιο Τασιούδη, χωρίς να παραλείπουμε να αναγνωρίσουμε την προσπάθεια που καταβάλλουν όλοι οι γονείς των αθλητριών μας, που συμβάλλουν  ώστε να λειτουργεί το τμήμα με απόλυτη ηρεμία, στοιχείο που δεν θα πρέπει για κανένα λόγο να χαθεί, είτε μετά από μία σπουδαία νίκη είτε έπειτα από μία οδυνηρή ήττα, γιατί όλα είναι μέσα στο πρόγραμμα.
ΑΟΦ ΠΟΡΦΥΡΑΣ ( Πόπη Καλλή ) : Ευστρατίου, Μουσελή, Καρυπίδη, Α.Μαννέ, Τασιούδη, Πρέκα, Λαφαζάνου, Μ.Ψαρράκη, Πυκνή, Α.Σακιζλή, Αντωνίου, Πίσαρη, Πανούση, Τσίντζου.