Σάββατο 25 Μαΐου 2019

Υποψήφιος με τον συνδυασμό Πειραιάς Νικητής ο Νίκος Δελαγραμμάτικας

Ο Πρόεδρος της Επιτροπής Βόλεϊ του ΑΟΦ Πορφύρας και Αντιπρόεδρος του συλλόγου, δημοσιογράφος Νίκος Δελαγραμμάτικας, διεκδικεί την Κυριακή την εκλογή του ως Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά με τον συνδυασμό Πειραιάς Νικητής του Γιάννη Μώραλη.
Περισσότερες συστάσεις δεν χρειάζονται, όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να μάθει τις πληροφορίες που αισθάνεται ότι θέλει να έχει, ακολουθούμε ευσυνείδητα ότι αποφασίσαμε εξαρχής.
Από τον Ιανουάριο που ανακοινώθηκε αυτή η υποψηφιότητα, έως τις εκλογές, έγιναν μόλις 2 αναρτήσεις στο μπλογκ μας, μία στην αρχή και μία τώρα, για την γνωστοποίηση της. Αλλη δεν θα υπάρξει.
Γνωριζόμαστε, βλέπετε, κινηθείτε όπως κρίνετε. Η διάδοση της πληροφορίας θα είναι χρήσιμη.
Αλλωστε, όπως θα είδατε, αντί συγκεντρώσεων, προτιμήθηκε η συνέχιση της, καθημερινής, παρουσίας στις επάλξεις, στο γήπεδο, εκεί όπου όταν κάποιος αναλαμβάνει μία αποστολή, πρέπει να την πάει μέχρι το τέλος.
Ακόμα και αν δεν συμφωνούμε σε όλα ( απόλυτα φυσιολογικό ), ουδείς μπορεί να αμφισβητήσει την ενεργητικότητα, την αφοσίωση, την δοτικότητα, την εντιμότητα, την μαχητικότητα, το πείσμα, το πάθος και το μεράκι.
Χρειάζεται πολλά παραπάνω η κοινωνία μας ;
Σε κάθε περίπτωση και στην επόμενη ημέρα, η οικογένεια Δελαγραμμάτικα θα είναι στον Πορφύρα, όπως εδώ και 40 χρόνια. Το παιδί σου, αυτό που λατρεύεις, δεν το αφήνεις.
Αλλωστε, τους επιπλέον μπελάδες τους αναλαμβάνουμε, ώστε να βοηθήσουμε τον αθλητισμό, την παιδεία, τον πολιτισμό και τα άτομα με ειδικές ανάγκες στον Πειραιά, όχι για να ...βολευθούμε...