Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2019

Μπράβο Αφροδίτη !!

Νικηφόρα, με επικράτηση με 3-2 σετ απέναντι στον Ευριπίδη στη Σαλαμίνα, ξεκίνησε τους αγώνες της, στη φετινή σεζόν, στο πρωτάθλημα της Τοπικής Κατηγορίας 2, η Αφροδίτη, που αποτελείται από 11 αθλήτριες οι οποίες δόθηκαν δανεικές από τον Πορφύρα, συν τις Γιαννικοπούλου-Γασπαράτου-Κακαγή-Μάργαρη ενώ και οι 15 που συγκροτούν το ρόστερ της είναι γεννημένες από το 1998 έως το 2001.
Σημαντική επιτυχία για την Αφροδίτη, απέναντι σε μία δυνατή ομάδα.
Ο Ευριπίδης, ήταν μπροστά στο σκορ με 2-1 σετ, όμως, η Αφροδίτη ( το όνομα από τον όρμο της Αφροδίτης, στην Πειραϊκή ), ισοφάρισε με 25-14 σε 2-2 σετ και νίκησε με 15-11 στο τάϊ μπρέϊκ.
Ευχαριστούμε τον Ευριπίδη και ειδικά την προπονήτρια του Πόπη Γιαννάκη, που μερίμνησαν ώστε να γίνει Παρασκευή αντί για Πέμπτη ο αγώνας, ανταποκρινόμενοι σε αίτημα που τους θέσαμε.
Ελειψαν από την Αφροδίτη η Καμπόλη και η Καμίτση.
Θα είμαστε πάντα κοντά στην Αφροδίτη, που είναι ενεργό κομμάτι μας, ομάδα με πολυσύνθετη και απόλυτα ουσιαστική σημασία ύπαρξης.
ΑΣ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ( Γρηγόρης Μπαμπούνης ) : Γιαννικοπούλου, Παυλίδου, Λιάρου, Κ.Ζαννή, Μαστόρου, Ε.Ζουγανάκη, Τζώρτζη, Μπέλλου, Γασπαράτου, Τσόρβα, Υφαντή, Κακαγή, Μάργαρη.