Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2020

Μαρκόπουλο-Πορφύρας το Σάββατο 15/2, στο ματς ΤΕΛΙΚΟ, όπου απαιτούμε ΣΕΒΑΣΜΟ



Η φωτογραφία είναι από τον πρώτο γύρο, μετά την νίκη του Πορφύρα με 3-2 σετ απέναντι στο Μαρκόπουλο, στο Σαλπέας, πριν από ακριβώς έναν γύρο, καθώς, μετά από 3 μήνες, παίζουμε αύριο πάλι με την ίδια ομάδα, στο Μαρκόπουλο αυτή την φορά.
Δεν έχουμε αμφιβολία ότι θα γίνει ένα όμορφο παιχνίδι, σε φίλαθλα πλαίσια, με φίλους αγαπημένους.
Το γεγονός ότι η ΕΟΠΕ ( παρά τις αγνές και καλές προθέσεις της ) έφτιαξε στο πόδι το φετινό σύστημα διεξαγωγής του πρωταθλήματος, με αντιγραφή του προτύπου της Πρι Λιγκ, στέλνει με...πατέντα, τον 8ο της βαθμολογίας στα πλέϊ άουτ, αντί να γίνουν πλέϊ οφφ 1-8, πλέϊ άουτ 9-11, ώστε τότε ( πραγματικά ) να μην υπάρχει αδιάφορη ομάδα έως το τέλος, αναδεικνύει σε ΤΕΛΙΚΟ για την 8η θέση ( και για το πλεονέκτημα στη διασταύρωση αλλά και στην έδρα ), το ματς Μαρκόπουλο-Πορφύρας.
Ελπίζουμε ότι τον πρωταγωνιστικό ρόλο θα τον έχουν ΜΟΝΟΝ οι αθλήτριες των 2 ομάδων και όχι η διαιτησία και σαφώς όχι μόνο περιμένουμε τον ΣΕΒΑΣΜΟ, αλλά, τον ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ.
Δεν αμφιβάλλουμε ότι οι διαιτητές είναι ΑΞΙΟΙ ΣΕ ΟΛΑ και ΕΝΤΙΜΟΙ.
Οταν παίζουν με την σκέψη να είναι κάτω από το παιχνίδι και όχι πάνω από αυτό και έχουν απόλυτη συγκέντρωση, υπολογίζοντας ότι κάθε φάση έχει την αξία της, αριστεύουν.
Οταν αυτά δεν συμβαίνουν, ή βαριούνται ή αντιμετωπίζουν απαξιωτικά ένα ματς και τους άλλους συντελεστές του, έρχεται η πλημμύρα...
Κανείς δεν έχει την διάθεση να χαλάει την ζαχαρένια του, όπως και κανείς δεν πρέπει να πιστεύει ότι όταν φωνάζει από το προηγούμενο για το επόμενο, θα κερδίσει οτιδήποτε.
Ας μείνουν ελεύθερες οι αθλήτριες να αγωνισθούν και να κρίνουν εκείνες τον αγώνα.
Καλό παιχνίδι και ελπίζουμε για το επόμενο πρωτάθλημα της Α1 να ζητηθεί και η άποψη των ηλιθίων που πληρώνουν και δεν έχουν απουσιάσει ποτέ από κάλεσμα της Ομοσπονδίας, μήπως και βγεί καλύτερο αποτέλεσμα...
Υ.Γ.1 Του Αγίου Βαλεντίνου σήμερα. Οντως. Οταν τιμάμε όσους αγαπάμε, καθημερινά, μαζί με τους ανάπηρους και αδύναμους, την αλήθεια, την εντιμότητα και την δικαιοσύνη, είναι σαν να έχουμε πάρει δώρο ή να έχουμε δεχθεί δώρο τα πιο όμορφα τριαντάφυλλα του κόσμου.
Υ.Γ. 2 Ο Πορφύρας πρέπει να είναι σαν τον κορονοϊό...Αθεράπευτη αρρώστια...