Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2021

Το προσωπικό και συλλογικό ήθος, πάνω από όλα για τον Πορφύρα ( και ) για τις μεταγραφές

 Το τμήμα βόλεϊ Γυναικών του ΑΟΦ Πορφύρας, για λόγους αρχής και ηθικής τάξεως, σεβασμού στις σχέσεις του με όλα τα άλλα σωματεία, αλλά και προκειμένου να μην υπάρχει ούτε η παραμικρή υπόνοια ή σκέψη περί συλλογικού συμφέροντος, επειδή ο εκπρόσωπος του μετείχε ως μέλος της Τριμελούς Επιτροπής της Α1 Εθνικής στην τηλεδιάσκεψη με τους εκπροσώπους της ΕΟΠΕ με αντικείμενο την εγκύκλιο της δεύτερης περιόδου μεταγραφών, γνωστοποιεί ότι με σημερινή απόφαση του  :

ΔΕΝ πρόκειται να επωφεληθεί του δικαιώματος που παρέχεται για 2 μεταγραφές αθλητριών ηλικίας κάτω των 20 ετών, έστω και αν ούτως ή άλλως ο Πορφύρας ΔΕΝ μπορεί να προσθέσει στο δυναμικό του για την τρέχουσα σεζόν άλλη αθλήτρια για τα αναπτυξιακά πρωταθλήματα, καθώς, έχει από το καλοκαίρι ολοκληρώσει και τις 5 επιτρεπόμενες. 

Αθλήτρια που είναι σε ηλικία αναπτυξιακών πρωταθλημάτων ΔΕΝ θα αποκτηθεί, ακόμα και αν ούτως ή άλλως θα έπαιζε ΜΟΝΟ με τις Γυναίκες.

Θα αρκεσθούμε στην επιστροφή της γεννημένης το 2001 ( άρα σε ηλικία εκτός αναπτυξιακών πρωταθλημάτων ) αθλήτριας από την Ακαδημία μας Κωνσταντίνας Ράπτη, που επιστρέφει από την υποσχετική της στον Φοίνικα και λογίζεται ως μεταγραφή.

ΕΑΝ κριθεί ότι πρέπει να προστεθεί άλλη αθλήτρια στο δυναμικό του Πορφύρα, θα πρόκειται για την 1 μεταγραφή αθλήτριας γεννημένης πριν το 2001, που επιτρέπεται από την εγκύκλιο.

Και σε αυτή την περίπτωση, διευκρινίζουμε ότι ΕΑΝ υπάρξει τέτοια μετακίνηση ( αθλήτριας γεννημένης πριν το 2001 ), θα γίνει με τους όρους που ΓΡΑΠΤΑ θα τεθούν από το σωματείο όπου σήμερα ανήκει η αθλήτρια και από την ίδια την αθλήτρια, ώστε να είμαστε απολύτως βέβαιοι ότι αυτή η προσθήκη ( ΕΑΝ υπάρξει ) θα συντελεσθεί με σαφές πλαίσιο ΑΠΟΛΥΤΗΣ συμφωνίας και συναίνεσης και των 3 εμπλεκομένων μερών.

Ο Πορφύρας έχει, επανειλημμένα, πληγεί από αντιδεοντολογικές πρακτικές άλλων συλλόγων με τις οποίες απώλεσε αθλήτριες του ή δεν προχώρησε σε μεταγραφές άλλων και δεν δέχεται για κανένα λόγο την παραμικρή αμφισβήτηση του συλλογικού και προσωπικού ήθους του, της φιλοσοφίας, της αξιοπρέπειας και της εντιμότητας του σε προθέσεις και πράξεις.

Η δημοσιοποίηση της παρούσης καθίσταται αυτομάτως ΑΠΟΛΥΤΩΣ δεσμευτική και ακόμα και αν για τον όποιο λόγο υπάρξει αγωνιστικό πρόβλημα στην ΟΜΑΔΑ μας, θα καλυφθεί όπως συνηθίζουμε, με προώθηση αθλήτριας από τις υποδομές μας.