Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2021

Ενα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ...


 


Μία ομάδα έχει νόημα ύπαρξης σε υψηλό επίπεδο, μόνο αν η λειτουργία της αφορά την τοπική κοινωνία της και βρίσκει υποστήριξη από τον τόπο της, οπότε στο Βόλεϊ του Πορφύρα που επανεκκίνησε σήμερα, δίνει δύναμη μεγάλη η ΑΓΑΠΗ τόσων Πειραιωτών.

Χάρη στις ενέργειες του φίλου και συμμαθητή στο...Κολλέγιο του Βρυώνη, άξιου γιατρού Νίκου Βλαχάκου, οι αθλήτριες και το τεχνικό και υποστηρικτικό τιμ της ομάδας Βόλεϊ Γυναικών του Πορφύρα πέρασαν από covid τεστ στο Τζάννειο Νοσοκομείο.

Η αρωγή της επίσης λαμπρής επιστήμονος Αικατερίνης Διγαλάκη, της Διοικήσεως του Τζαννείου Νοσοκομείου ( καλορίζικος και ο Αναπληρωτής Διοικητής Ηλίας Γουζούασης, παιδί της πλατείας Φρεαττύδας και του...Κολλεγίου μας, επίσης ), του προσωπικού του Τζαννείου, πολύτιμη και πρέπουν ευχαριστίες από μέρους μας.

Τίποτα βεβαίως δεν θα ήταν εφικτό για τα της επιστροφής στο γήπεδο, αν δεν είχαμε την απόλυτη συμπαράσταση του Δημάρχου Πειραιά Γιάννη Μώραλη, του Προέδρου του ΟΠΑΝ Σήφη Βουράκη, του Διευθυντή του ΟΠΑΝ Κούλη Δουρέκα και των επίσης άοκνων θεματοφυλάκων του '' Σαλπέας '' Νίκου Μούρμουρα και Ανδρέα Βήχου.

Να είστε όλοι καλά και ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ γιατί κανείς δε μας χρωστά τίποτα και τίποτα δεν είναι αυτονόητο.

Ολα γίνονται με καλή διάθεση, κατανόηση, συνεργασία και αλληλοεκτίμηση.