Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2021

Καλή Χρονιά και ΠΟΤΕ δε ξεχνάμε...




 Καλή Χρονιά, με ψυχική, πνευματική και σωματική υγεία για το 2022, με τις καλύτερες ευχές από το Βόλεϊ Γυναικών του Πορφύρα, με μία φωτο από την ομάδα μας του 2005 που, με προπονητή τον Σωκράτη Μαρμαρινό και αθλήτριες τις Μπούρμπη, Κιοσέ, Λιούκα, Λαζαροπούλου, Μελαγράκη, Παπαδοπούλου και άλλες που έδιναν ότι είχαν για τη φανέλα του Πορφύρα, στον Ασπρόπυργο ( από όπου η φωτο ), παντού, τότε, για να μείνει στην Α΄ ΕΣΠΕΔΑ.

Τιμάμε το παρελθόν,  πίσω δεν γυρνάμε, αλλά, παίρνουμε δύναμη επειδή θυμόμαστε ότι σε εμάς δε χαρίσθηκε τίποτα, αλλά, φθάσαμε εδώ παλεύοντας κόντρα σε όλους.

Το σκίτσο της αθλήτριας μας Λαμπρινής Φραγκίσκου, δείχνει την φλόγα που έχει το Βόλεϊ του Πορφύρα και την αγάπη για το άθλημα, το οποίο υπηρετούμε με ανάπτυξη από τις ρίζες.

Το 2022 είθε να φέρει πιο πολλά κορίτσια στην Ακαδημία μας, με την αξιοποίηση άλλωστε και της βοήθειας του κράτους που θα διοχετευθεί με νοικοκυριό για την ενίσχυση της κάθετης ανάπτυξης του τμήματος.

Και για την Γυναικεία ομάδα μας, περιμένουμε ότι το 2022 θα της δώσει ότι αξίζει, καθώς, το 2021 φεύγει μαζί με όλη την γκαντεμιά του και δεν μπορεί, θα τα πάρουμε τα χρωστούμενα...

Να είστε καλά !