Δευτέρα 18 Μαρτίου 2024

Λαχειοφόρος με δώρο πλήρες ταξίδι στη Σαντορίνη !


Οι ανάγκες που προέκυψαν από τις κακές εξελίξεις στην εφετινή σεζόν, όπου όλα μας έχουν πάει ανάποδα με σοβαρούς τραυματισμούς και πλέϊ άουτ με νέα μετακίνηση στη Θεσσαλονίκη, συν την αύξηση των λειτουργικών εξόδων της Ακαδημίας μας, έφεραν στα όρια της επιβίωσης το βόλεϊ του Πορφύρα.

Ετσι, υποχρεωνόμαστε για την ενίσχυση του τμήματος να οργανώσουμε λαχειοφόρο αγορά, με την κλήρωση στις 15 Μαϊου, ώστε να καλύψουμε άμεσες, ανάγκες της Γυναικείας ομάδας για ιατρικές δαπάνες και μετακίνηση όπως και της Ακαδημίας για αθλητικό υλικό και άλλες λειτουργικές ανάγκες.

Ο λαχνός ορίσθηκε να κοστίζει 2 ευρώ, αισθανόμαστε ωστόσο ότι το δώρο είναι απόλυτα τίμιο και ανταποδοτικό, σίγουρα ιδιαίτερα κοστοβόρο.:

Πρόκειται για δώρο αξίας 1.300 ευρώ που περιλαμβάνει :

Δύο βράδια με πρωϊνό για 2 άτομα στο πεντάστερο ξενοδοχείο της Σαντορίνης Del Sol Hotel and Spa , με πληρωμένα τα εισιτήρια προς και από το νησί, τα μεσημεριανά γεύματα σε εστιατόριο στα Φηρά και ενοικίαση αυτοκινήτου για 2 ημέρες.

Η διαμονή ισχύει για τον Οκτώβριο του 2024 ή τον Απρίλιο του 2025.

Η διάθεση των λαχνών θα αρχίσει από την Τρίτη 19 Μαρτίου, μέσω των εφόρων των τμημάτων.

Η κλήρωση θα γίνει ΜΟΝΟ από τους εφόρους της Ακαδημίας μας, στο Σαλπέας και φυσικά θα είναι ανοιχτή για όποιον θέλει να παρίσταται.

Λαχειοφόρο οργανώσαμε για τελευταία φορά πριν από 6 χρόνια.

Είναι μία ευκαιρία η τωρινή ανάγκη να μετρήσουμε τους φίλους του τμήματος βόλεϊ του Πορφύρα, γιατί έτσι και αλλιώς εμείς ούτε προσωπικές προσδοκίες ή εξαρτήσεις έχουμε, ούτε μπάρμπα στη Κορώνη, ούτε είμαστε πλυντήριο.

Το αθλητικό θαύμα του βόλεϊ του Πορφύρα που όλοι παραδέχονται, αλλά, ελαχιστότατοι στηρίζουν και ακόμα περισσότεροι ζηλεύουν, από ΕΜΑΣ θα μείνει όρθιο.