Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2009

Αναγνώριση και προβολή για τον Πορφύρα

''Και πάλι Πορφύρας'' γράφει σήμερα στο ρεπορτάζ του βόλει η εφημερίδα ''ΦΩΣ '' , ''Πρώτος ο ΑΟΦ Πορφύρας '' αναφέρεται στην εφημερίδα ''GOAL '' ,επίσης στη σελίδα με τα θέματα του βόλει .Και στις δύο εφημερίδες έγινε αναφορά στο πρωτάθλημα της ΕΣΠΕΔΑ και στα αποτελέσματα της τρίτης αγωνιστικής ,μετά απο τα οποία ο Πορφύρας είναι πρώτος .
Ευχαριστούμε τους πολύπειρους δημοσιογράφους κι άριστους γνώστες του βόλει Στέφανο Λεμονίδη και Κώστα Ασημακόπουλο για την προβολή και την αναγνώριση και πραγματικά αισθανόμαστε υπερήφανοι που ασχολούνται μαζί μας δύο εφημερίδες αυτού του επιπέδου και δύο δημοσιογράφοι με καθολική αποδοχή αξίας και σταθερότητας .
Προσέξτε όμως .Δεν τα ισχυριζόμαστε αυτά επειδή....καβαλλήσαμε καλάμι .Τα μεγάλα λόγια κι οι συμπεριφορές που δείχνουν αλαζονεία είναι γι άλλους .
Αυτό που εμείς χαιρόμαστε είναι ότι ακούγεται το όνομα της ομάδας μας και δικαιώνονται τα κορίτσια κι ο προπονητής τους για το έργο τους αφού οι νίκες ανήκουν σε αυτούς και μόνο και στις ήττες μοιραζόμαστε όλοι μαζί την ευθύνη .
Μας αρέσει που ακούγεται το όνομα της ομάδας που αγαπάμε απο μικροί κι αυτό άλλωστε είχαμε πεί ότι θα προσπαθήσουμε να κάνουμε .Να βοηθήσουμε ώστε ο Πορφύρας να αποκτήσει κι άλλους φίλους μέσα απο τις επιτυχίες του ,χωρίς να ξεφύγει απο τις αρχές του.
Δε ξέρουμε τι θα καταφέρουμε σε αυτή τη σαιζόν στο πρωτάθλημα γυναικών.
Η κατηγορία είναι δύσκολη κι έχει αρκετές ισχυρές ομάδες .
Εμείς είμαστε εδώ για να απολαύσουμε τη συμμετοχή και το ταξίδι .
Αυτό δεν είναι και το νόημα για το οποίο πάμε στο γήπεδο και καλούμε κι άλλους κι άλλες στην παρέα μας ;
Απολαύστε τη διαδρομή γιατί έτσι κι αλλιώς κανείς δεν ξέρει τι μας ξημερώνει η επόμενη ώρα κι ημέρα .Και στο τέλος θα δούμε τι θα γίνει .