Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2009

Μας πείραξε το νερό στο Καματερό...

Φαίνεται ότι πρέπει να μας πείραξε σήμερα στο Καματερό το νερό --αν κι έχουμε πάντα μαζί μας εμφιαλωμένα --γιατί δεν εξηγείται αλλιώς η τόσο κακή εμφάνιση που πραγματοποίησε η ομάδα μας των Κορασίδων απέναντι στον Ατταλο ,απο τον οποίο δικαιότατα ηττηθήκαμε με 3-0 σετ .
Το σχόλιο δεν έχει καμμία σχέση φυσικά με την αντίπαλη ομάδα η οποία ήταν σοβαρή ,ουσιαστική ,παθιασμένη και πήρε αυτό που άξιζε απο το παιχνίδι αφού είχε ότι δεν είχαμε εμείς κι έτσι δεν δυσκολεύθηκε να επιβληθεί με 25-18,25-14,25-13 αφού μετά απο τα μισά του πρώτου σετ ο Πορφύρας παρουσίασε κατακόρυφη κάμψη στην απόδοση του κι έκανε πάρα πολλά λάθη πληρώνοντας την ταραχή και την νευρικότητα του .
Χωρίς καθαρό μυαλό δεν κερδίζονται παιχνίδια και δε μας φταίνε οι σημαντικότατες απουσίες λόγω τραυματισμών όταν χάνουμε το ένα μετά το άλλο τα σερβίς ή δίνουμε εύκολους πόντους στον αντίπαλο .
Δε θα κάνουμε συνέχεια ευχολόγια ,ούτε θα περιοριζόμαστε σε επαίνους αφού πρέπει να προσέχουμε ώστε να έχουμε διάρκεια .Εκεί πάσχουμε κι οι αθλήτριες με την προπονήτρια τους πρέπει να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα . Ωστε να μη ξαναδούμε τόσο κακή εμφάνιση σαν τη σημερινή ,μία πραγματική πλημμύρα .
Το πειραματικό σχήμα με το οποίο αγωνίσθηκε η ομάδα μας προσφέρει ενδεχομένως μία δικαιολογία αλλά στη ζωή πρέπει να μάθουμε να παλεύουμε όταν έχουμε προβλήματα και να δείχνουμε υπευθυνότητα και δύναμη αλλά και κουράγιο κι όχι να πετάμε λευκή πετσέτα .Γιατί σήμερα δείξαμε μετά απο το πρώτο σετ ότι περιμέναμε να τελειώσει το παιχνίδι όσο γινόταν πιο γρήγορα ώστε να φύγουμε απο το Καματερό ...
Φωτεινές εξαιρέσεις υπήρχαν αλλά δεν χρειάζεται να αναφερθούν.Οταν χάνει η ομάδα χάνουν όλες μαζί οι αθλήτριες κι όταν κερδίζει πάλι κερδίζουν όλες μαζί.
Με τον Πορφύρα αγωνίσθηκαν οι Βρανά ,Θ.Δημητρίου ,Χαλβατζή,Λιάρου (λίμπερο),Α.Πρίφτη ,Μουρέλου,Τσιραντωνάκη--Σ.Χατζηπέτρου ,Α.Βερεμή,Θαλασσινού,Τσαβαρή.