Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2009

Υπάρχει μέλλον στον Πορφύρα

Η ομάδα νεανίδων του Α.Ο.Φ. Πορφύρας έδειξε με την εμφάνιση που πραγματοποίησε σήμερα απέναντι στην Αργυρούπολη ,στο βοηθητικό γήπεδο του ''Παναγιώτης Σαλπέας'' ,ότι υπάρχει μέλλον στο τμήμα βόλει γυναικών του Πορφύρα αφού απο αυτά τα κορίτσια ,όπως κι απο εκείνα που ακολουθούν στις ηλικιακά μικρότερες ομάδες μας ,δικαιούμαστε να περιμένουμε πολλά .
Αρκεί φυσικά να δουλεύουν μεθοδικά και να είναι προσηλωμένες στο στόχο τους ως προς το αθλητικό μέλλον τους .
Το αποτέλεσμα της ήττας με 3-2 δεν έχει ιδιαίτερη σημασία και δε μας επηρεάζει στο παραμικρό αφού μένουμε στην ουσία κι αυτή αφορά τη συνεχιζόμενη σαφή βελτίωση της απόδοσης της ομάδας μας που διεκδίκησε σε καταπληκτικό αγώνα 2 ωρών επί ίσοις όροις τη νίκη απο μία ομάδα όπως η Αργυρούπολη η οποία ήταν πέρσι στην τετράδα της τελικής φάσης του πρωταθλήματος της ΕΣΠΕΔΑ και φιλοδοξεί να τα πάει ακόμα καλύτερα φέτος.
Τα κορίτσια του Πορφύρα έπαιξαν ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ κι έχασαν το ματς με τον ίδιο τρόπο με τον οποίο μπορούσαν να το είχαν κερδίσει .Απο μία -δύο λεπτομέρειες .
Κρατάμε τις υποσχέσεις και προχωράμε με την αίσθηση ότι αυτά τα παιδιά θα μας χαρίσουν πολλές συγκινήσεις στη συνέχεια με την αγωνιστικότητα ,το πάθος τους και την αγάπη τους γι αυτή τη φανέλλα που φορούν .
Η προπονήτρια τους Νατάσα Μαλκοπούλου έμεινε με την πικρή γεύση της ήττας στο τέλος αλλά θα δεί και τα αποτελέσματα που όλοι περιμένουμε .
Το πρωτεύον είναι τα παιδιά να παίζουν τόσο ωραίο βόλει όπως σήμερα και θα έλθει κι η πλήρης ανταμοιβή .
Πάμε τώρα για νίκη με τον Εσπερο στο αυριανό παιχνίδι ,στις 4μ.μ.,για το πρωτάθλημα κορασίδων ,για να δείξουμε ότι έχουμε και την σταθερότητα που είναι και το ζητούμενο.Γιατί αν αρχίσουμε πάλι τα σκαμπανεβάσματα ,θα τα πετάξουμε στα σκουπίδια όλα τα καλά λόγια και τα εγκώμια .
Τα σετ ήταν 15-25,25-18,19-25,25-21 και 13-15 .
Διαιτήτευσαν Σαχινίδης και Νιζάμη και τα πήγαν πολύ καλά σε ένα δύσκολο παιχνίδι με λάθη που ήταν αναπόφευκτα αλλά δεν επηρέασαν το αποτέλεσμα.
Α.Ο.Φ.ΠΟΡΦΥΡΑΣ Φίκαι ,Φ.Χατζηπέτρου ,Χαλβατζή ,Χατζηπαυλή ,Θ.Δημητρίου ,Δελαγραμμάτικα ,Λιάρου( λίμπερο)---Τρεμούλη ,Α.Πρίφτη ,Τσιραντωνάκη ,Αμπελακιώτη ,Τσαβαρή .