Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2010

Αργυρουπολη-Πορφυρας 0-3

Τριτη συναντηση φετος με την Αργυρουπολη για τη γυναικεια μας ομαδα, νικηφορα και αυτη, με 25-18, 25-23, 27-25 σε 1 ωρα και 19 λεπτα. Το συγκροτημα του κ. Κατσιγιαννη αυξησε σταδιακα την αντισταση του, κανοντας το παιχνιδι μια πρωτης ταξης ευκαιρια προετοιμασιας για το ντερμπυ με την Ηλιουπολη που ακολουθει.
Πολυ καλη η διαιτησια των Κουτσουλα-Μηλιωρη που πηραν σωστες αποφασεις και στις λιγες δυσκολες φασεις του αγωνα. Περιορισμενος ο αριθμος των θεατων που 'ζωντανεψαν' μετα τα μεσα του δευτερου σετ οταν και το παιχνιδι εγινε περισσοτερο ανταγωνιστικο.
Ακολουθει την Τεταρτη 3 Μαρτιου ενα απο τα σημαντικοτερα ματς της χρονιας, με την Ηλιουπολη εντος, οπου παικτριες και προπονητης καλουνται σε ενα πρωτο crash test μετα την αλλαγη στην τεχνικη μας καθοδηγηση.
Οι συνθεσεις των ομαδων: ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ: Γαρυφαλλου, Γκινη, Αντωνακη, Σουλτανου, Γεωργιου, Δετζωρτζη, Πουλιου, Χειλαδακη, Παπανδροπουλου, Βαγια, Σκυλακου(L), Στεφανοπουλου
ΠΟΡΦΥΡΑΣ: Γκουρα(L), Γρηγοριου, Θεοχαρη, Μπαλη, Χατζηπετρου, Αθανασοπουλου, Λιουκα, Μαλκοπουλου, Τσαπουρη, Τσιμηλα, Κορνια, Χατζηκωνσταντη.