Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2010

Χαμόγελα για τις Παγκορασίδες μας

Εξαιρετικό παιχνίδι έγινε σήμερα στο βοηθητικό του ''Παναγιώτης Σαλπέας'' ,για τον Ε΄Ομιλο του πρωταθλήματος παγκορασίδων ,ανάμεσα στον Πορφύρα και τον Πανιώνιο .
Η ήττα μας με 3-1 σετ μας στεναχωρεί ασφαλώς αλλά μας παρηγορεί ότι τα κορίτσια της ομάδας μας έπαιξαν πολύ καλά κι έχασαν στις λεπτομέρειες απο έναν δυνατό αντίπαλο σε μία αναμέτρηση την οποία παρακολούθησαν 70 θεατές ,αριθμός μεγάλος για τα δεδομένα όχι του πρωταθλήματος παγκορασίδων αλλά συνολικά του γυναικείου βόλει.
Το πρώτο σετ το πήραμε με 25-21 και στη συνέχεια χάσαμε τα επόμενα με 18-25 ,22-25 και 21-25.Μάλιστα ,στο τέταρτο σετ ο Πορφύρας βρέθηκε πίσω στο σκορ με 20-10 αλλά καλύψαμε τη διαφορά και απο αβίαστα λάθη χάσαμε την ευκαιρία να διεκδικήσουμε μέχρι το τέλος τη νίκη και το σετ .
Μας άρεσε η εικόνα ομάδας που παρουσίασαν τα κορίτσια μας ,η προσπάθεια που έκαναν η μία για την άλλη κι η σαφής βελτίωση τους σε σχέση με τα δύο προηγούμενα παιχνίδια με τον Μελά και το Ιλιο αφού απέναντι στον Πανιώνιο έπαιξαν με μεγαλύτερη σταθερότητα κι αποτελεσματικότητα και στηρίχθηκαν στη μεγαλύτερη δύναμη που έχει αυτή η ομάδα και δεν είναι άλλη απο τη συνεργασία που απορρέει απο το ομαδικό πνεύμα .
Και μόνο το γεγονός ότι 10 παγκορασίδες που ήταν εκτός αποστολής παρακολούθησαν το ματς και υποστήριξαν με θέρμη κι ενθουσιασμό την ομάδα μας ,λέει πολλά .Τις ομάδες τις χτίζουν οι λεπτομέρειες ...
Α.Ο.Φ. ΠΟΡΦΥΡΑΣ Α.Πρίφτη ,Ε.Πρίφτη ,Τσιραντωνάκη,Λιάρου ,Πέτσα ,Θαλασσινού,Παλημέρη,Ο.Δημητρίου ,Χοντάι,Τσαβαρή,Παπαδήμα,Χαιδεμένου.