Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2010

Αστείες ιστορίες ....

Λίγοι ,προς το παρόν ,έχουν καταλάβει τι σημαίνει για τον αθλητισμό ο νέος νόμος τον οποίο επεξεργάζονται οι φωτεινοί εγκέφαλοι του κράτους .Σε ένα σημείο του προσχέδιου που έχει δημιουργηθεί ,αναφέρεται ότι απαγορεύεται να συνεχίσει να είναι εν ενεργεία αθλητής ή αθλήτρια όποιος ή όποια μπεί στο Δημόσιο .
Η ασχετοσύνη των ανθρώπων και το μίσος που έχουν για τον αθλητισμό ,ο οποίος δεν δίνει έσοδα αλλά έχει μόνο έξοδα κι είναι μεράκι κι όχι τρόπος για να κονομάμε ,σε όλο το μεγαλείο τους...
Κανείς δε ζητά αργομισθίες και αυτές που υπάρχουν πρέπει να καταργηθούν γιατί είναι πρόκληση γι όλους τους άλλους .Για παράδειγμα ,δεν είναι δυνατό να μη δουλεύει μία αθλήτρια που είναι στα σώματα ασφαλείας ή στις ένοπλες δυνάμεις αν παίζει στην Α2 ή την Α1 και να της ζητούν παρουσία και προσφορά εργασίας όταν ανήκει σε ομάδα του τοπικού .Να δουλεύουν όλες.Δεν είναι κακό .Αλλωστε ,το γυναικείο βόλει είναι ερασιτεχνικό .
Αυτό όμως δε σημαίνει ότι μία αθλήτρια ή ένας αθλητής που έχει μόρια απο διακρίσεις ή πετυχαίνει σε ένα διαγωνισμό και στα 23-24 μπαίνει στο Δημόσιο ,πρέπει να πάψει να κάνει αθλητισμό .Να φωνάξουν απο τα σπίτια τους όλους τους επαγγελματίες αθλητές που πληρώνονται χωρίς να έχουν παρουσία στις υπηρεσίες τους και να αφήσουν ήσυχα τα παιδιά που αγωνίζονται ερασιτεχνικά και συνήθως βάζουν απο την τσέπη τους ώστε να είναι στο γήπεδο .
Δηλαδή ,ένα κοριτσάκι που αθλείται στον Πορφύρα απο τα 6 του και στα 22 μπαίνει στο Δημόσιο ως δασκάλα ή στα 18 του προσλαμβάνεται στις ένοπλες δυνάμεις ,γιατί πρέπει να σταματήσει να παίζει αν τα προλαβαίνει όλα .
Ετσι κι αλλιώς ,σιγά τις διευκολύνσεις που μας κάνει το κράτος γι αυτά τα παιδιά .
Η Τσιμηλά έχασε όλη τη σαιζόν πέρσι για να κυνηγάει πειρατές στη Σομαλία με τη φρεγάτα κι η Χρήστου έχει οργώσει φέτος όλο το Αιγαίο με το δικό της καράβι .
Ισονομία χρειάζεται και να μάθουν όλες κι όλοι να δουλεύουν .Ξυπνείστε τους τεμπέληδες και βγάλτε τους απο την άνεση τους αντί να κάνετε ζημιά στο 99% των αθλητριών και των αθλητών που πρέπει να έχετε ως παραδείγματα για τα δικά σας παιδιά .
Γιατί τα δικά μας παιδιά τα προλαβαίνουν όλα κι είναι παντού εντάξει .Αφείστε τα λοιπόν στην ησυχία τους .Οι ερασιτέχνες έχουν μάθει να αγωνίζονται κι αφού δεν τους βοηθάτε και τους αγνοείτε ,.αφείστε τους να κάνουν αυτό που αγαπούν γιατί αν αυτά τα παιδιά σας πούν το δικό τους ημερήσιο πρόγραμμα θα ...κουρασθείτε μόνο που θα το ακούσετε και όχι τίποτα άλλο αλλά θα αναγκασθείτε να λύσετε και τις γραβάτες και θα χαλάσει το προφίλ....