Πέμπτη 14 Αυγούστου 2014

Η Ευριδίκη Δελαγά μέλος της οικογένειας του Πορφύρα

Στην οικογένεια του βόλει του Πορφύρα, καλωσορίζουμε την γεννημένη το 1998 αθλήτρια της Προεθνικής Κορασίδων, Ευρυδίκη Δελαγά, η οποία ήλθε στο σύλλογο μας απο τον Αιολο Ταύρου, ώστε να ενταχθεί στη γυναικεία ομάδα και παράλληλα να είναι έτοιμη να αγωνισθεί τόσο με τις Νεάνιδες όσο και με τις Κορασίδες, ανάλογα με τις προτεραιότητες και τις ανάγκες που θα τεθούν απο την τεχνική ηγεσία του τμήματος.
Με λόγια καθαρά και αθλητικά, σε πνεύμα συνεννόησης και με άριστη, εκατέρωθεν, καλή διάθεση, η μετακίνηση του παιδιού απο τον Αιολο στον Πορφύρα, ολοκληρώθηκε με συνοπτικές διαδικασίες και ευχαριστούμε  το σωματείο του Ταύρου και προσωπικά τον πρόεδρο του κ.Ρωμύλο Σαρατσόπουλο.
Η Ευρυδίκη έχει ταλέντο, εξαιρετικό χαρακτήρα, φιλοδοξίες και όπως και οι άλλες αθλήτριες μας, συνδυάζει άριστα το βόλει με το σχολείο, άλλωστε μας ενδιαφέρει αυτή η αρμονία, προσφέρει ισσοροπία και δείχνει πειθαρχημένο και συνειδητοποιημένο άτομο, αδιάφορο σε ποιά ηλικία είναι.
Αγωνίζεται ως κεντρική και ακραία.
Ο Πορφύρας έκανε μία εξαίρεση με την Ευρυδίκη και πήρε παιδί εκτός της περιοχής του Πειραιά, αν και ο Ταύρος είναι δίπλα μας βεβαίως, σε απόσταση ούτε 10 λεπτών απο το γήπεδο μας, καθώς πιστεύουμε πολύ στη διάθεση που έχει αυτό το παιδί ώστε να εξελιχθεί.
Για τον Πορφύρα των εθνικών κατηγοριών, η φροντίδα για την επόμενη ημέρα αλλά και για το σήμερα, είναι αναγκαία ώστε να τιμήσουμε ότι με τα νύχια των χεριών μας και το αίμα μας και με ΑΠΟΛΥΤΗ ΤΙΜΙΟΤΗΤΑ, ΔΙΧΩΣ ΑΒΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΠΛΑΤΕΣ, καταφέραμε.
Ο προγραμματισμός μας είναι σε εξέλιξη, τα καλύτερα έρχονται.