Σάββατο 1 Νοεμβρίου 2014

Πορφύρας 3 Χ 3 , 3-0 τους Ιωνες



Με σοβαρότητα, προσοχή, σημασία στην έννοια και τη λειτουργία της ΟΜΑΔΑΣ, ο Πορφύρας έφθασε στην τρίτη συνεχόμενη νίκη του, στην 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής κατηγορίας στο βόλει Γυναικών, καταβάλλοντας με 3-0 σετ τους Ιωνες, ομάδα που πέρσι έπαιζε στην Α1 Εθνική, όπου είχε ανέβει αφήνοντας δεύτερο στην βαθμολογία τον Πορφύρα τη σεζόν 2012-2013, τότε που ο Πορφύρας είχε νικήσει και τις δύο φορές τους Ιωνες, αλλά, είχε αφήσει πολύτιμο πόντο στη Μεσσαρά, τον πρώτο που είχε κερδίσει σε εκείνη την περίοδο η κρητική ομάδα.
Η παράδοση που έχει δημιουργηθεί , συνεχίσθηκε καθώς ο Πορφύρας έχει επικρατήσει και στις τρείς αναμετρήσεις του με τους Ιωνες.
Τα σετ του αποψινού παιχνιδιού, που διήρκεσε 54 λεπτά, ήταν 25-7, 25-12 και 25-19.
Μέχρι εδώ, ωστόσο.
ΣΕΒΑΣΜΟΣ, σύμφωνα με την κουλτούρα, το ήθος και τις αξίες του Πορφύρα, στον αντίπαλο, ειδικά τώρα που είναι σε μία μεταβατική περίοδο, ευρείας ανανέωσης και αναμφίβολα μένει με τη στεναχώρια για την ήττα, αλλά, δεν παρέλειψε να χειρισθεί με αξιοπρέπεια το αποτέλεσμα.
Η έπαρση δεν είναι για τον Πορφύρα.
Πήραμε, παρά τη δικαιολογημένη πίκρα τους, συγχαρητήρια απο τους Ιωνες για τη νίκη μας, τους ευχόμαστε να βαδίσουν με επιτυχία στο δρόμο που έχουν επιλέξει και επιθυμούν, να έχουν ΥΓΕΙΑ και ελπίζουμε να τους φιλοξενήσαμε καλά, σε περιβάλλον, αναμφίβολα ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΘΛΗΤΙΚΟ.
Παράδειγμα αποτελεί η αθλήτρια των Ιώνων Θεοδωρίδου ( Νο 5 ), για το πάθος και την αγωνιστικότητα της. Στα 43 της, είναι άξια για πολλά μπράβο.
Προχωράμε, πάμε παιχνίδι με παιχνίδι και ασφαλώς δίνουμε τα συγχαρητήρια μας στον προπονητή Βασίλη Καλογερόγιαννη και τις αθλήτριες μας.
Πάνω απο όλα, ευχαριστιούνται αυτό που κάνουν, βλέπουμε στα πρόσωπα τους ( φυσικά και στην απόδοση τους...) τη χαρά και την αυτοεκτίμηση και εμείς χαιρόμαστε διπλά, γιατί αυτή η ομάδα χτίσθηκε με αίμα και ιδρώτα και όχι με σκοπιμότητες και υστεροβουλίες και το μόνο που θέλουμε είναι να βλέπουμε τον Πορφύρα μας να παίζει όμορφο βόλει, με παιδιά που αγωνίζονται με αυτοθυσία, το ένα για το άλλο. Οπως απόψε.
Ο μήνας μπήκε καλά, η προσπάθεια συνεχίζεται, πολλά λόγια δε χρειάζονται.
Αριστη η διαιτησία των Μόσιαλου-Λιδωρικιώτη.
ΑΟΦ ΠΟΡΦΥΡΑΣ ( προπονητής Καλογερόγιαννης ) Μουστάκη, Καράκου, Γκολφινοπούλου, Α. Γκούρα, Θεοχάρη, Ράπτη, Δήμα, Ν.Γκούρα, Χατζηπέτρου, Χαλβατζή, Λιάρου, Θαλασσινού.
ΙΩΝΕΣ ( προπονητής Μαρίνος ) Παπουτσάκη, Θεοδωρίδου, Νικολαίδου, Χαραλάμπους, Λαμπρογεώργου, Μεγαρίτη, Μιχαηλίδου, Παπανίκα, Αγγελή, Αθανασίου, Ασημακοπούλου, Γραμμένου.