Σάββατο 14 Μαρτίου 2015

Οι λαγοί της κυρίας Νίκης....

Παρά τα προβλήματα απο απουσίες ( δικαιολογημένες κι αδικαιολόγητες, για τις δεύτερες φυσικά θα υπάρξει συνέπεια, γιατί χωρίς άδεια δε φεύγει καμία, εδώ είναι ΟΜΑΔΑ...), οι Κορασίδες Β του Πορφύρα νίκησαν στη Νέα Σμύρνη τον Πανιώνιο με 3-1 σετ.
Συνεχίζουν έτσι την εξαιρετική πορεία τους.
Μπράβο στα παιδιά ( σούπερ Ευτυχία Θεοδωρή....) αλλά κυρίως στην προπονήτρια τους Νίκη Μανωλάκου η οποία έβγαλε λαγούς απο το καπέλο ( γι΄ακόμα μία φορά...) και κάλυψε τις ελλείψεις με...ευρήματα, με συνέπεια να πάρει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα...
Παιδί για επιβράβευση, με το....ατελείωτο πείσμα που έχει, η Στέλλα Σκαλτσή.
Οταν δεν ...πλησιάζει ο Διονύσης στα σερβίς, είναι άχαστη....
Αυτό το παιδί έρχεται απο τον Βύρωνα για να παίξει στον Πορφύρα κι άλλα παιδιά απο τη Φρεαττύδα και το Χατζηκυριάκειο, αλλάζουν ....πλευρό όταν πρόκειται να πάνε στην προπόνηση....
Οσο για την Βάσω Σωτηρίου, η πρόοδος της είναι αξιοσημείωτη...
Κι η Αζίζα Ράμπουα ως λίμπερο επιβεβαίωσε ότι αν συνεχίσει να δουλεύει με ηρεμία, θα τα πάει πολύ καλά.
Η....συμμορία Αποστολάκη, Βαλσάμη, Κουτσουδάκη ήταν εξαιρετική και πάλι, η Τζώρτζη κι η Μούκα βελτιώνονται διαρκώς, η Αυγουλή είναι η αθλήτρια που θέλεις να έχεις κοντά σου, αυτή κι αν έχει προοδεύσει και...ξεχάσαμε την Υφαντή.
Παράδειγμα αφοσίωσης στην ομάδα είναι η Εφη.
Ε, πως να μην παίζει καλά, όταν έχει τον...φόβο της γιαγιάς-έμβλημα της ομάδας απο την εξέδρα....
Τα σετ ήταν 25-17, 19-25, 16-25, 12-25.
ΑΟΦ ΠΟΡΦΥΡΑΣ ( Μανωλάκου ) Αποστολάκη, Βαλσάμη, Τζώρτζη, Αυγουλή, Υφαντή, Θεοδωρή, Μούκα, Κουτσουδάκη, Σωτηρίου, Σκαλτσή, Ράμπουα.