Τετάρτη 4 Μαρτίου 2015

Συγχαρητήρια του Φιλαθλητικού Λαρισαικού προς τον Πορφύρα

ANAKOINΩΣΗ ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΛΑΡΙΣΑΙΚΟΥ

Το ΔΣ του Φιλαθλητικού Λαρισαϊκού νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει δημόσια όλα τα σωματεία που με επιστολές και τηλεφωνήματα μας εξέφρασαν τα συγχαρητήρια τους για την κατάκτηση της 1ης θέσης στον 2ο όμιλο της Α2 Εθνικής Κατηγορίας Πετοσφαίρισης Γυναικών.Θέλουμε επίσης ιδιαίτερα να ευχαριστήσουμε και να συγχαρούμε επίσης τον έφορο του Α.Ο.Φ. Πορφύρα κ Δελαγραμμάτικα Νίκο ( ήταν ο πρώτος που μας ανακοίνωσε την μεγάλη επιτυχία της ομάδας μας) για το ήθος του και για τον αγώνα που έδωσε η ομάδα του μέχρι τέλος κρατώντας αμείωτο το ενδιαφέρον του πρωταθλήματος . Ευχαριστούμε επίσης τους χορηγούς μας και όλους τους αγνούς φιλάθλους μας, που μας στήριξαν όλη την χρονιά και πιστεύω τους δικαιώσαμε με τον καλύτερο τρόπο γιορτάζοντας τα 25 χρόνια ζωής του συλλόγου μας με μία άνοδο στην μεγάλη κατηγορία. Σας ευχαριστούμε όλους για ακόμη μία φορά θερμά.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ 1
Τα συγχαρητήρια του άξιου πρωταθλητή Φιλαθλητικού Λαρισαικού μας συγκινούν, γιατί είναι όμορφο να έχεις αγωνισθεί, να έχεις χάσει, αλλά, ο συναγωνιστής ( αντίπαλοι ΔΕΝ υπάρχουν στον αθλητισμό κι ειδικά στο βόλει ) σου να αναγνωρίζει ήθος, επιμονή και λεβεντιά. Ποτέ δε θα κατακτήσεις την κορυφή , εάν δε ξέρεις να χάνεις, γιατί μόνο έτσι γίνεσαι καλύτερος. Αυτά τα συγχαρητήρια αντανακλούν στο σύνολο της ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ του τμήματος βόλει Γυναικών του Πορφύρα. Απο το πιο μικρό μωρό μας στα Προμίνι μέχρι την πιο έμπειρη αθλήτρια μας στη γυναικεία ομάδα, απο τον πιο ...φρέσκο γονιό έως και τον πιο παλιό στο τμήμα μας. Γιατί εκφράζουν την κουλτούρα που έχει το βόλει Γυναικών του Πορφύρα, αυτό για το οποίο μιλάμε συνεχώς σε παιδιά και γονείς. Αυτός είναι ο αθλητισμός που θέλουμε, γι΄αυτό μεγαλώνει καθημερινά η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ μας. Γι΄αυτό είμαστε υπερήφανοι για την...τρέλα μας.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ 2
Κυρ Μανώλη, εμείς κλείνουμε τα 25 χρόνια την επόμενη σεζόν. Οπότε, να μας περιμένουν οι καλοί φίλοι μας απο τη Λάρισα στην Α1 ;