Κυριακή 5 Ιουλίου 2015

Το Σαββατοκύριακο 29-30 Αυγούστου ξεκινούν οι προπονήσεις των τμημάτων υποδομών του Πορφύρα

ΟΤΙ ΚΙ ΑΝ ΣΥΜΒΕΙ, το τμήμα βόλει Γυναικών του ΑΟΦ Πορφύρας ξεκινά τις προπονήσεις του για τη νέα σεζόν, στο επίπεδο της Ακαδημίας και των υποδομών, το Σάββατο 29 Αυγούστου.
Οι προπονήσεις θα γίνουν, απο την πρώτη ημέρα, για όλα τα τμήματα της Ακαδημίας μας, ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ.
Οτι φτιάξαμε με ΚΟΠΟ, ΑΙΜΑ, ΧΡΗΜΑ και ΑΤΕΛΕΙΩΤΑ ΞΕΝΥΧΤΙΑ, δε θα γκρεμισθεί ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ. Κι ας έχουμε εμείς ΧΙΛΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ...
Συνεχίζουμε και θέλουμε στις επόμενες εβδομάδες να καθαρίσει το μυαλό των παιδιών, να είναι καλά στην υγεία τους οι γονείς που υποφέρουν απο την τεράστια πίεση και ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ να έχουμε μία ΥΓΙΗ ΔΙΕΞΟΔΟ στη σκέψη μας, την ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΑΣ, το βόλει Γυναικών του Πορφύρα.
Για τις ...πιτσιρίκες μας, καλά τα μπάνια, αλλά, παίξτε και λίγο με την μπάλλα, κάντε ασκησούλες, μη....ξεχνιέστε.
Για τα κορίτσια που είναι γεννημένα το 2000, να έχουν στο μυαλό τους ότι φέτος θα παίξουν στο πρωτάθλημα των Κορασίδων που ξεκινά στις 10 Οκτωβρίου, άρα, απο την πρώτη ημέρα πρέπει να είναι στην προπόνηση.
Μην αρχίσετε την....τεμπελιά και έλθετε στον Πειραιά, την παραμονή της πρώτης ημέρας της σχολικής περιόδου....
Οτι φτιάξαμε, είναι ο αγώνας σας.
Μην τα βροντήξουμε όλα. Τον εαυτό μας θα τιμωρήσουμε.
Καλημέρα σας και ότι καλύτερο είναι δυνατό να έλθει, ας το ζήσουμε.

Υ.Γ. 1
Ο πρωταθλητής του μπάσκετ Στέργιος Τασιούδης, παρακαλείται να επικοινωνήσει με τον κ.Νίκο, για την ανάληψη των καθηκόντων του.
Υ.Γ.2
Οποιος σκέπτεται ότι '' αυτοί στο βόλει Γυναικών του Πορφύρα είναι τρελοί'', να θυμάται πάντα ότι ΟΠΟΙΟΣ ΑΓΑΠΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ. Τώρα, δείχνει κάθε ομάδα, αν είναι μεγάλη ή αν έχει στηθεί για να υπηρετεί και να εξυπηρετεί συμφέροντα.
Στον Πορφύρα, μας νοιάζουν ΜΟΝΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ. Και αυτά θα συνεχίσουν ΚΑΝΟΝΙΚΑ την άθληση τους στο βόλει Γυναικών του Πορφύρα μας, ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΣΥΜΒΕΙ.