Δευτέρα 13 Ιουλίου 2015

Καλή σας εβδομάδα

Με ΥΓΕΙΑ και με τις καλύτερες ευχές μας για ότι θετικότερο για τις οικογένειες μας και τα αγαπημένα μας πρόσωπα, λίγα λόγια για να μη ...ξεχνιόμαστε και για να τα έχουμε όλοι υπόψη μας.
ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ του τμήματος βόλει Γυναικών του ΑΟΦ Πορφύρας παραμένουν αμετάβλητοι, διαχρονικά.
ΠΡΟΕΧΕΙ η διατήρηση των αξιών που έχουμε προτάξει κι υπηρετούμε με ΣΥΝΕΠΕΙΑ.
Οτι κάνουμε,  ακολουθεί και  υπαγορεύεται απο τη δύναμη της λογικής, σε ότι έχει σχέση με τη διαχείριση της ομάδας, ώστε να έχει συνέχεια, όπως έχει αποδειχθεί, διαχρονικά, ότι συμβαίνει.
ΦΙΛΟΔΟΞΙΑ μας για την γυναικεία ομάδα μας είναι να σταθεί όσο καλύτερα μπορεί στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής Κατηγορίας, όπου αγωνίζεται για τέταρτη συνεχόμενη σεζόν, έχοντας πρωταγωνιστήσει στις 3 προηγούμενες περιόδους, καταλαμβάνοντας διαδοχικά τη 2η, 3η και 2η θέση.
Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ δεν αλλάζει. Είμαστε η μόνη ομάδα, σε αυτό το επίπεδο και με αυτές τις επιτυχίες, που έχει ως ΚΑΝΟΝΑ τη συμμετοχή στην 12άδα της γυναικείας ομάδας μας 4 αθλητριών μας προερχόμενες απο την Ακαδημία του Πορφύρα, όπου έκαναν το πρώτο δελτίο τους.
ΔΙΝΟΥΜΕ ουσιαστική σημασία στην ανάπτυξη των υποδομών μας και την ενθαρρύνουμε ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ, χωρίς ωστόσο να υποστηρίζουμε πεπατημένες που δε μας εκφράζουν.Εδώ θα παίζει όποιο παιδί είναι καλύτερο ή περισσότερο προσηλωμένο στο στόχο, απλά πράγματα.
ΕΠΕΝΔΥΟΥΜΕ στην Ακαδημία μας, ενισχύοντας το προπονητικό τιμ που την ΥΠΗΡΕΤΕΙ και κάνοντας ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΕΣ προσθήκες.
ΣΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ των υποδομών μας, παίζουμε με τα παιδιά που βγάλαμε απο τα σπλάχνα μας, με ελαχιστότατες εξαιρέσεις που όμως αφορούν αθλήτριες με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά και κατά κύριο λόγο παιδιά της γειτονιάς μας.
Η ΟΜΑΔΑ μας των Νεανίδων, για παράδειγμα, θα έχει στη σεζόν 2015-2016 μόλις 2 αθλήτριες που έκαναν αλλού πρώτο δελτίο, αλλά, ήδη τα παιδιά αυτά είναι απο τα 14 και τα 15 τους στον Πορφύρα μας, ώστε να αποκτήσουν την κουλτούρα του τμήματος.
ΕΠΙΜΕΝΟΥΜΕ να κρατάμε χαμηλούς τόνους, με σεβασμό σε κάθε ομάδα και κάθε συντελεστή του παιχνιδιού μας και με ΑΓΑΠΗ για την ομάδα μας.
Ο ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ μας μένει ακριβώς ο ΙΔΙΟΣ. Χρειαζόμαστε συμπαράσταση, παλεύουμε με ελάχιστα εφόδια, αλλά, μένουμε σταθεροί στον αγώνα μας, με λίγα λόγια και με αναφορά στο σύνολο, ΠΟΤΕ στα άτομα.
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ τη ΔΟΥΛΕΙΑ, με καθαρή ματιά, κρατάμε ανταγωνιστικό τον Πορφύρα και ετοιμάζουμε μία ομάδα που στη σεζόν 2015-2016 θα έχει στην 14άδα της, 11 Πειραιώτισες αθλήτριες. Κι απο τις 14 αθλήτριες μας, οι 8 έχουν αγωνισθεί ή αγωνίζονται στις ομάδες των τμημάτων υποδομών του ΑΟΦ Πορφύρας.
ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΕΣ ΚΙ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ και όπου και όπως μπορεί καθένας απο εμάς, συμβάλλει με τον δικό του τρόπο στην ΚΟΙΝΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ.
ΣΕ ΚΑΙΡΟΥΣ δύσκολους, φαίνονται και οι φίλοι και οι χαρακτήρες και οι συμπεριφορές και τα πάντα.
Καλή σας εβδομάδα, σε ΟΛΕΣ και ΟΛΟΥΣ και να είμαστε ΚΑΛΑ, μα πάνω απο όλα να μη ξεχνάμε ότι τα παιδιά μας, μας έχουν ανάγκη.

Υ.Γ. 1
Είναι εύκολο να μιλάμε για τις δυσκολίες της καθημερινότητας μας. Να είστε σίγουροι ότι μας έχουν, απολύτως, αγγίξει όλους. Ομως, ας βρούμε διεξόδους...Για μερικές ανάσες....