Τετάρτη 1 Ιουλίου 2015

Προπονήσεις σήμερα για Προμίνι και Μίνι

Σήμερα, οι προπονήσεις Προμίνι και Μίνι, στις ώρες τους, θα γίνουν στο Σαλπέας.
Είναι οι τελευταίες προπονήσεις των παιδιών μας αυτών των τμημάτων για τη φετινή σεζόν.
Τα βλέμματα των μικρών αθλητριών μας, που διψούν για προπόνηση, ενδεχομένως θα μας οδηγήσουν σε ορισμένες επιπλέον προπονήσεις για παιδιά των αγωνιστικών τμημάτων, που θα είναι στον Πειραιά, έως τις 10 Ιουλίου.
Τα παιδιά θα ενημερωθούν σχετικά απο το μπλογκ μας, αν υπάρξει τέτοιο ενδεχόμενο.
Εάν υπάρχει η δυνατότητα, να είμαστε στο γήπεδο, ώστε να μιλάμε μόνο για βόλει, καλό θα είναι. Κι αν δεν τα καταφέρουμε να βρεθούμε στις προπονήσεις, πάλι, τα παιδιά μας αλλά κι εμείς ( όσο μπορούμε...) ας μιλάμε για την...καψούρα μας, το βόλει και τον αθλητισμό.
Αλλωστε, ΟΤΙ ΚΙ ΑΝ ΓΙΝΕΙ, το μόνο βέβαιο είναι ότι το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Αυγούστου θα είμαστε εδώ για να ξεκινήσουμε την προετοιμασία των υποδομών μας για τη νέα περίοδο.
Ο αθλητισμός δε σταμάτησε ποτέ και δε θα σταματήσει και τώρα.
Οχι όσο υπάρχουν άνθρωποι που τον αγαπούν.
Κι η ζωή συνεχίζεται, γιατί αν τα παρατήσουμε τώρα, ακόμα κι αν όλα ( όπως προσευχόμαστε...) πάνε ( κατά το δυνατόν...) καλά, δεν μπορούμε να αφήνουμε πράγματα στη μέση.
Με νοικοκυριό και προγραμματισμό, ετοιμάζουμε το βόλει Γυναικών του Πορφύρα και για τη νέα περίοδο, χωρίς να σταματάμε έστω μία ημέρα τη δουλειά για την ομάδα και τα παιδιά.
Είναι πολύ εύκολο ( και με υπαρκτές αιτίες ) να τα παρατήσουμε και να τα τινάξουμε όλα στον αέρα, αλλά, εμείς οι γονείς που διοικούμε το τμήμα, σας δίνουμε το λόγο μας ότι όχι μόνο δε θα το πράξουμε αλλά κι ότι τα παιδιά μας θα έχουν τις καλύτερες ( εφικτές ) συνθήκες και στη νέα σεζόν.
Ψυχραιμία κι αγάπη για την ομάδα και πάνω απο όλα για τα παιδιά μας, προς τα οποία έχουμε κορυφαία υποχρέωση ηθικής κι ενδιαφέροντος.
Εμείς στον Πορφύρα μας, συνεχίζουμε ΚΑΝΟΝΙΚΑ.
Αλλωστε, μη ξεχνάτε ότι αυτή η ΟΜΑΔΑ αναπτύχθηκε μέσα στην κρίση.
Ολα τα ανάποδα έχουμε αντιμετωπίσει.
Αντέχουμε και στην πίεση και στην πίκρα και στη στεναχώρια και σε όλα.
Οσο είμαστε ΜΑΖΙ κι έχουμε την ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ και την ΑΓΑΠΗ σας !
Με εκτίμηση προς όλα τα μέλη της αθλητικής οικογένειας μας και σεβασμό προς όλο τον κόσμο.
Καλημέρα σας.

Νίκος Δελαγραμμάτικας

Υ.Γ.  1
Καλό μήνα.
Υ.Γ.  2
Το πρωί, νωρίς, η κόρη μου, μου είπε ότι πάνω απο όλα θέλει να βλέπει τους γονείς της γερούς κι υγιείς. Κι οι δικές σας κόρες το ίδιο θέλουν. Προσέξτε λίγο τους εαυτούς σας αυτές τις ώρες. Το χρωστάμε στα παιδιά μας. Και τα...φυσικά και τα άλλα...