Δευτέρα 24 Αυγούστου 2015

Ηρεμα και σοβαρά ξεκινάμε σήμερα....Με την ταυτότητα μας να είναι η σημαία μας...Καλή εβδομάδα...

Η γυναικεία ομάδα βόλει του Πορφύρα ξεκινά την Δευτέρα 24 Αυγούστου, με προπονητή τον Βασίλη Πανδή, την προετοιμασία της για το πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής Κατηγορίας στο οποίο τερμάτισε πέρσι στη 2η θέση.
Στο ρόστερ του Πορφύρα προστέθηκαν οι αθλήτριες Εύη Χρήστου ( ακραία, προηγούμενη ομάδα Παναθηναικός ), Αθηνά Σκυθιώτη ( λίμπερο, προηγούμενη ομάδα Τράχωνες ), Βίκυ Μπούρμπη ( πασαδόρος, ελεύθερη ), Δεσποινα Σιδεράτου ( διαγώνια, προηγούμενη ομάδα Νηρέας Χίου ), Διονυσία Παλημέρη ( πασαδόρος, Νεάνιδες Πορφύρα), Ανδρονίκη Πρίφτη ( ακραία, Νεάνιδες Πορφύρα).
Αποχώρησε απο τον Πορφύρα η Τζο Δήμα ( κεντρική, παραχωρήθηκε στην Ενωση Ιλίου ).

Εμειναν απο τη σεζόν 2014-2015 οι αθλήτριες Δώρα Γκολφινοπούλου, Αρτεμις Γκούρα, Νόβη Γκούρα, Ευρυδίκη Δελάγα, Εβελίνα Θαλασσινού, Αννα Μαρία Θεοχάρη, Πέννυ Καράκου, Μαριάννα Λιάρου, Στέλλα Μουστάκη, Μάρα Ράπτη, Στέβη Χαλβατζή.

Το 90% των αθλητριών της γυναικείας ομάδας του Πορφύρα προέρχεται και μένει στον Πειραιά ή απλώς κατοικεί στην πόλη ( εκτός των Σκυθιώτη και Θεοχάρη ).

Οι 15 απο τις 17 αθλήτριες του Πορφύρα είναι πτυχιούχοι ή φοιτήτριες ΑΕΙ ενώ κοντά μας είναι κι η μαθήτρια της Γ΄Λυκείου Ευρυδίκη Δελάγα.

Επίσης, οι 9 απο τις 17 αθλήτριες του ρόστερ του Πορφύρα προέρχονται απο την Ακαδημία του κι έχουν αγωνισθεί σε τμήματα υποδομής του συλλόγου.

Ευχή των εκπροσώπων του Πορφύρα είναι να έχουν όλες οι ομάδες σεζόν δίχως τραυματισμούς.

Στόχος του Πορφύρα στην τέταρτη συνεχόμενη σεζόν του στην Α2 Εθνική Κατηγορία, είναι να έχει καλή πορεία στο πρωτάθλημα και το κύπελλο, με ΥΓΕΙΑ κι αλληλοσεβασμό.