Σάββατο 22 Αυγούστου 2015

Το Senses Cafe χορηγός της ομάδας μας και στη σεζόν 2015-2016

Οι φίλοι φαίνονται στα δύσκολα.
Στα εύκολα, είναι όλοι αγκαλίτσες και φιλάκια, το ...κλασσικό ΄΄να τα πούμε΄΄.
Στα δύσκολα, ακούς ΄΄αχ, πόσο στεναχωρήθηκα μόλις το έμαθα...΄΄, ΄΄τι κρίμα, αλλά, είναι άσχημα για όλους΄΄, ΄΄μας έχει διαλύσει η κρίση΄΄, ΄΄έτσι είναι η ζωή΄΄, ΄΄υπομονή χρειάζεται΄΄και το επίσης....κλασσικό ΄΄την υγειά μας να έχουμε πάνω απο όλα΄΄, λες κι αν βασανιζόμαστε απο δυσκολίες, είμαστε....UFO για να μένουμε αλώβητοι....
Αυτή είναι η συνηθισμένη εικόνα.
Οι εξαιρέσεις κάνουν πιο όμορφη τη ζωή μας.
Γιατί μας δίνουν δύναμη.
Στον ΚΥΡΙΟ Γιάννη Αβραμίδη, ιδιοκτήτη του SENSES CAFE στην Πειραική ( Ακτή Θεμιστοκλέους 338 ), το τμήμα βόλει Γυναικών του ΑΟΦ Πορφύρας εκφράζει τις ευχαριστίες του για την ανανέωση της χορηγικής συνεργασίας μας και για τη σεζόν 2015-2016.
Το παλάτι που λέγεται SENSES CAFE, θα διαφημίζεται και φέτος στη φανέλα της γυναικείας ομάδας μας, που πρωταγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής Κατηγορίας.
Το τμήμα θα προχωρήσει σε ενδυνάμωση της συνεργασίας του με την επιχείρηση που στηρίζει την ομάδα μας και θα υποστηριχθεί πλήρως κι απο εμάς.
Γι΄αυτόν κιόλας τον λόγο, αν κι υπάρχει ενδιαφέρον, δεν πρόκειται να έχουμε άλλο χορηγό της ίδιας κατηγορίας, απο την Πειραική Χερσόνησο ( Πειραική, Καλλίπολη, Χατζηκυριάκειο, Φρεαττύδα ).
Δεν κάνουμε αρπαχτές. Σοβαρές χορηγίες θέλουμε, στο πλαίσιο της, γνωστής, ανταποδοτικής λειτουργίας του τμήματος μας.
Εξαίρεση για καφέ θα γίνει μόνο αν βρίσκεται στο κέντρο του Πειραιά ή σε άλλη, μη ανταγωνιστική προς την Πειραική περιοχή.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑΝΝΗ !

Υ.Γ.
Κι επειδή εδώ δε ξεχνάμε, γι΄αυτό είμαστε ΑΛΗΘΙΝΗ, ΜΕΓΑΛΗ και ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ομάδα, με πολύπλευρη χασούρα για εμάς, αλλά, ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΓΝΟΙΑ για τον άνθρωπο, Αρτεμις Γκούρα να είσαι καλά. Χωρίς εσένα, αυτή τη χορηγία δε θα την είχαμε...