Κυριακή 30 Αυγούστου 2015

Το τρένο είναι στις ράγες....Με την αγάπη σας....

Η εικόνα του Σαββατοκύριακου στις υποδομές του τμήματος βόλει Γυναικών του ΑΟΦ Πορφύρας ήταν καλύτερη του αναμενομένου. Συνολικά.
Κυρίως, αισθανόμαστε ότι ο αγωνιστικός προγραμματισμός εξυπηρετείται σωστά, καθώς, τα παιδιά προετοιμάζονται όπως ακριβώς πρέπει για τα πρωταθλήματα τους αλλά και στο πλαίσιο των προπονητικών δομών, όπως αυτές έχουν οργανωθεί για τις μικρότερες ηλικίες.
Ομως, υπάρχει και κάτι ακόμα.
Για αυτό το τμήμα, έχουμε δώσει πολλά περισσότερα απο όσα έχουμε.
Με αγάπη κι ανιδιοτέλεια, χωρίς λόγια αλλά με ουσία, με μεράκι, το βόλει Γυναικών του Πορφύρα αναπτύσσεται διαρκώς, απο τα Προμίνι έως και την Γυναικεία ομάδα του που είναι πρωταγωνίστρια, κάθε χρόνο, στην Α2 Εθνική, με τις μισές απο τις αθλήτριες της να είναι απο την Ακαδημία μας.
Οταν βλέπεις ανταπόκριση κι αποδοχή, νιώθεις ότι αποζημιώνεσαι για όλα.
Παίρνεις την ευχαρίστηση ότι υπάρχουν κι άλλοι συγκάτοικοι στην, τόσο όμορφη, τρέλα του αθλητισμού.
Ξεκινήσαμε κι οι υποχρεώσεις μας, εκ των πραγμάτων, μεγαλώνουν κι άλλο.
Ευχάριστο άγχος. Και δημιουργικό.
Να είστε καλά.
Και να είστε βέβαιοι ότι τα παιδιά μας είναι σε καλά χέρια.
Οι μικρές μας πήραν πρόγραμμα προπονήσεων, αλλά, όσες αθλήτριες μας επιστρέφουν απο την Δευτέρα στη βάση του, θα θέλαμε να επικοινωνήσουν με τις προπονήτριες και τους εφόρους τους, ώστε να τις ενημερώσουν.
Επίσης, παιδιά που ενδιαφέρονται να έλθουν στο βόλει Γυναικών του Πορφύρα, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσουν με την Επιτροπή Γονέων που διοικεί το τμήμα, στα τηλέφωνα που είναι ανηρτημένα στην αριστερή πλευρά της πρώτης σελίδας του ιστότοπου μας ή με το μαίηλ porfyrasvolley@gmail.com
Ειδικά για τα παιδιά μας που θα έλθουν μαζί μας και πηγαίνουν στο Δημοτικό, οι προσεχείς προπονήσεις τους είναι την Τετάρτη στο Σαλπέας.
Στις 4 μ.μ. για τα Προμίνι ( Α΄, Β΄ και Γ΄ Δημοτικού ) και στις 5.30 μ.μ. για τα Μίνι ( Δ΄, Ε΄ και ΣΤ΄Δημοτικού ).
Και μετά πάλι το Σαββατοκύριακο, στο Σαλπέας.
Είμαστε στη διάθεση σας για κάθε πληροφορία, ερώτηση, ενημέρωση.
Εδώ είναι ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ κι όλα όσα σας απασχολούν, είτε είστε παλιοί είτε νέοι στο βόλει Γυναικών του Πορφύρα, είμαστε πρόθυμοι ( κι αυτό το γνωρίζετε όσοι είναι έστω και για λίγες ημέρες στη συντροφιά μας...) να το συζητήσουμε και να το αντιμετωπίσουμε.
Για τα παιδιά μας, ΤΑ ΠΑΝΤΑ.