Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2015

Ευχαριστούμε !

Στα παιδιά του τμήματος βόλει Γυναικών του ΑΟΦ Πορφύρας και στους γονείς τους, ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
Για την εμπιστοσύνη τους, την αγάπη τους και τη συνεργασία τους.
Μαζί με τον Τεχνικό Διευθυντή της Ακαδημίας μας Γιάννη Μπογιατζόγλου, τις προπονήτριες τους Πόπη Καλλή, Νίκη Μανωλάκου, Δώρα Γκολφινοπούλου, Μαρία Δελαγραμμάτικα, στις οποίες προστίθεται απο αυτή την εβδομάδα κι η Στέλλα Μουστάκη και με την αρωγή του φύλακα-άγγελου των υποδομών Παναγιώτη Τριανταφύλλου, υλοποιείται αρμονικά το προπονητικό πρόγραμμα, με την κατανομή των παιδιών σε νέα τμήματα, ώστε να είναι περισσότερο λειτουργική η δουλειά μας.
Είμαστε σε καλό δρόμο, στο δρόμο μας δηλαδή...
Οποια απορία έχετε, όποια ερώτηση, όποιο παράπονο, παρακαλούμε να  απευθυνθείτε δίχως δισταγμό στους εκπροσώπους του τμήματος και πρωτίστως στον κ.Νίκο και τον κ.Παναγιώτη, που με τη σειρά τους θα σας δώσουν τις λύσεις κι αν χρειάζεται, θα σας παραπέμψουν στα κατάλληλα, για την περίπτωση σας, μέλη του τεχνικού τιμ, ώστε να αντιμετωπισθεί όποιο ζήτημα υπάρχει.
Εδώ είναι ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ και τα συζητάμε ΟΛΑ.
Για τα παιδιά μας πρόκειται, εξάλλου.
Οπότε, τίποτα δεν παρεξηγείται και τίποτα δεν είναι εκτός προγράμματος, όταν αφορά σκέψεις μας για το παιδί μας.
Υπάρχουν πρόσωπα, είναι πάντα μπροστά σας, ακριβώς για να κουβεντιάζουμε ότι εσείς νομίζετε ότι σας στεναχωρεί ή δυσκολεύει την άθληση του παιδιού σας.
Μετά απο 15 χρόνια στο τμήμα κι αφού έχουμε περάσει απο όλα τα στάδια, ξέρουμε τη νοοτροπία των παιδιών και των γονιών, μπορούμε ΜΑΖΙ να αντιμετωπίσουμε τα πάντα.
Να είστε καλά.