Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2015

Κυκλοφόρησαν οι Κάρτες Μέλους του βόλει Γυναικών του ΑΟΦ Πορφύρας

Οι Κάρτες Μέλους του Τμήματος Βόλει Γυναικών του ΑΟΦ Πορφύρας, είναι στα χέρια του κ.Παναγιώτη, απο τον οποίο μπορείτε να τις προμηθευθείτε.
Κοστίζουν 20 ευρώ και με αυτές δείχνετε συμπαράσταση στο Τμήμα και παράλληλα εξασφαλίζετε την είσοδο σας στα εντός έδρας παιχνίδια της γυναικείας ομάδας του Πορφύρα στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής Κατηγορίας και στο Κύπελλο Ελλάδος.
Τα έσοδα απο τις Κάρτες Μέλους που θα συνδεθούν, όπως κάθε χρόνο, με προνόμια τα οποία θα ανακοινωθούν έως το τέλος του μήνα, θα διατεθούν ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ για τα, ιδιαίτερα αυξημένα εφέτος και περισσότερα απο ποτέ άλλοτε, έξοδα της Ακαδημίας Βόλει Γυναικών του ΑΟΦ Πορφύρας.
Σε καιρούς δύσκολους, αν μπορέσετε να κάνετε κι αυτή την υπέρβαση παίρνοντας Κάρτες Μέλους για εσάς και παροτρύνοντας φίλους σας να τις προμηθευθούν, θα ξέρετε τουλάχιστον ότι κάθε ευρώ θα πιάσει τόπο.
Να είστε, σε κάθε περίπτωση, όλες κι όλοι καλά.
Καθημερινά χάνουμε δικούς μας ανθρώπους. Ολοι μας...
Τουλάχιστον, ας έχουμε το ελιξήριο του αθλητισμού και το Τμήμα που μαζί φτιάξαμε και κρατάμε ζωντανό, με τη λαμπερή παρουσία των παιδιών μας, σαν ένα λιμάνι ψυχικής ευχαρίστησης....