Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2015

Προσφορά απο το ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ

Ο Ομιλος Φροντιστηρίων ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ, αποκλειστικός εκπαιδευτικός χορηγός του τμήματος βόλει Γυναικών του ΑΟΦ Πορφύρας, προχώρησε σε μία, ακόμα, γενναία κίνηση προσφοράς προς το τμήμα.
Η Διεύθυνση του Ομίλου μας ενημέρωσε ότι οι αθλήτριες, Γυμνασίου ή Λυκείου  του τμήματος βόλει Γυναικών του ΑΟΦ Πορφύρας που θα εγγραφούν στα Φροντιστήρια ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ, θα έχουν, για τη σχολική περίοδο 2015-2016, έκπτωση 10% στα δίδακτρα ή απαλλαγή πληρωμής για τον τελευταίο μήνα της σεζόν.
Σε καιρούς δύσκολους, η προσφορά είναι σημαντική, ειδικά όταν γίνεται απο έναν Ομιλο γνώσης που πραγματικά μας τιμά με την υπεύθυνη και ποιοτική συνεργασία του.
Μετά την αξιολόγηση που είχαμε την ευκαιρία να κάνουμε στην, πολύωρη, συνάντηση μας με την Διεύθυνση του Ομίλου Φροντιστηρίων ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ, μπορούμε να σας βεβαιώσουμε ότι υπάρχει πρωτοποριακό σύστημα, σωστή κατεύθυνση, επαγγελματισμός αλλά και φροντίδα για το παιδί σε ότι αφορά την υποστήριξη του σε φροντιστηριακό επίπεδο.
Αν δεν έκανε σε εμάς, δε θα είχαμε κοντά μας ως χορηγό το ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ.
Τα παιδιά σας, που είναι και παιδιά μας, είναι πάνω απο χορηγίες, γιατί δεν είναι μόνο πολύτιμα, είναι η ευτυχία κι η ευθύνη μας.
Πληροφορίες για το ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ μπορείτε να πάρετε πατώντας το λογότυπο του, στο αριστερό μέρος της πρώτης σελίδας στο μπλογκ μας ή μπαίνοντας στη διεύθυνση www.diakrotima.gr