Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2015

Την Κυριακή έχουμε Τουρνουά

Την Κυριακή 22 Νοεμβρίου, έχουμε Τουρνουά.
Προσοχή : Οχι διαγωνισμό, ΤΟΥΡΝΟΥΑ.
Αρα, πάμε στην Αργυρούπολη, μετά απο την ευγενική πρόσκληση του αδελφού σωματείου ΑΟΝΑ, ώστε να παίξουμε απο τις 9 το πρωί, στο φιλόξενο κλειστό γήπεδο, όχι για να ακούμε τον μπαμπά και τη μαμά.
Είναι το πρώτο ( απο πολλά, γιατί εδώ προσπαθούμε να μάθουμε τα παιδιά να παίζουν, όχι να κάνουμε baby parking ) Τουρνουά για τα περισσότερα απο τα μικρά μας.
ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ. Δεν πάμε στον...πόλεμο.
Ούτε πάμε για να δείξουμε τι έχουμε μάθει.
Το βόλει είναι άθλημα μακράς πνοής, μας συνοδεύει μία ζωή, αλλά, δε μαθαίνεται μέσα σε ένα μήνα.
Ειδικά σε μία χώρα, με μηδενική αθλητική κουλτούρα, στη σύγχρονη πραγματικότητα της και με ανύπαρκτη βοήθεια άθλησης απο το σχολείο.
Λοιπόν, στην Αργυρούπολη θα πάνε την Κυριακή ΟΛΑ τα παιδιά των τμημάτων :

ΠΟΡΦΥΡΑΚΙΑ
ΘΑΛΕΙΑ
ΚΛΕΙΩ
ΤΕΡΨΙΧΟΡΗ
ΕΥΤΕΡΠΗ

Το γήπεδο βρίσκεται δίπλα στην Εφορία Αργυρουπόλεως ( μη στεναχωριέστε, Κυριακή είναι κλειστά....), στην οδό Ολυμπίας, σχεδόν στη συμβολή της με την οδό Αργυρουπόλεως
Μπορείτε εύκολα να παρκάρετε στα γύρω στενά ή στο πάρκινγκ στην πίσω πλευρά του γηπέδου, αλλά, σε αυτό δεν μπαίνετε απο την οδό Ολυμπίας αλλά απο τον επόμενο κάθετο στην Αργυρουπόλεως δρόμο που στρίβει δεξιά ( όλα τα χρόνια που πάμε πάντως με τα παιδιά μας, προτιμάμε να μπούμε απο την Ολυμπίας και μόνο αν δεν βρούμε χώρο, πάμε στο πάρκινγκ ).
Καφέ μπορείτε ( λογικά ) να βρείτε στην περιοχή, όπου υπάρχει αναψυκτήριο. Αλλοτε, πάντως, είναι ανοικτό την Κυριακή κι άλλοτε όχι.
Εάν δε ξέρετε να πάτε, θα σας περιμένουμε στις 8.15 το πρωί στο Σαλπέας.
Εάν δεν έχετε αυτοκίνητο, θα έλθει το παιδί σας με απαραίτητη συνοδεία ενός κηδεμόνα, ώστε να σας πάμε εμείς στην Αργυρούπολη.
Σε αυτές τις περιπτώσεις, υπάρχει....αυτοοργάνωση των γονιών και ο ένας εξυπηρετεί τον άλλον, στις μετακινήσεις.
Συνήθως, δημιουργούνται παρέες και ένας γονιός παίρνει μαζί του και φίλες-συναθλήτριες της κόρης του και την επομένη, αναλαμβάνει άλλος.
Καλό είναι να οργανωθείτε και ότι απορία έχετε ευχαρίστως να σας τη λύσουμε, επειδή θα πάμε σε αρκετά Τουρνουά και είναι χρήσιμο να μπούν όλα σε μία σειρά, έστω κι αν είναι, ακόμα, νωρίς.
Και μη ξεχνάτε.
Το Τουρνουά είναι για να ξεσκάνε τα παιδιά.
Οχι για να πάτε μετά σπίτι και την ώρα του φαγητού να δείχνετε στην Περσεφόνη, πώς έπρεπε να κάνει το σερβίς....
Καλημέρα σας.
Και να ξέρετε ότι όλα αυτά γίνονται για τα παιδιά.
Γιατί είναι και δικά μας παιδιά....