Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2016

Κορασίδες Α : Θρίαμβος-Πορφύρας 3-2

Η διαρκής βελτίωση της ομάδας μας των Κορασίδων Α, είναι εμφανής.
Κόντρα σε όλα και όλους, πάει ο Πορφύρας, αλλά, αγωνίζεται έντιμα και στο τέλος θα τα καταφέρει. Οπως ΠΑΝΤΑ.
Στο Χαιδάρι, ο Θρίαμβος νίκησε τον Πορφύρα με 3-2 σετ, σε αγώνα που είχε νευρικότητα, έπειτα από τα μισά του τέταρτου σετ και κρίθηκε στις λεπτομέρειες.
Συνεχίζουμε τον αγώνα για την παραμονή στην κατηγορία, χωρίς συμμαχίες, αλλά, με το σπαθί μας.
Σημειώνουμε ότι ο Θρίαμβος ζήτησε αλλαγή της ώρας διεξαγωγής του αγώνα, που είχε ορισθεί στις 6 μ.μ., καθώς, ήθελε να παρουσιασθεί πάνοπλος απέναντι στον Πορφύρα, με δεδομένο ότι στις 7 μ.μ. έπρεπε να παίξει στην Παλλήνη η γυναικεία ομάδα του, όπου μετέχουν και αθλήτριες από τις Κορασίδες του.
Βεβαίως, το ίδιο ενδιαφέρον δεν είχε επιδείξει σε πρόσφατα παιχνίδια του ο Θρίαμβος, ειδικά μάλιστα απέναντι στον ανταγωνιστή μας για την παραμονή στην κατηγορία Μίλωνα, από τον οποίο είχε χάσει με περίπατο, με 3-0 σετ, παίζοντας αποψιλωμένος και με επικάλυψη του αγώνα του από το παιχνίδι της γυναικείας ομάδας του, όπου ο προπονητής του είναι ο ίδιος.
Και...ξαφνικά, αφυπνίσθηκε μόλις ήλθε η ώρα να παίξει με τον Πορφύρα....
Ο Πορφύρας, τιμώντας τις αρχές και τις αξίες που πρεσβεύει, συναίνεσε στην αποδοχή του αιτήματος του Θριάμβου από την ΕΣΠΕΔΑ.
Πάνω από όλα, άλλωστε, ο Πορφύρας δημιουργεί με την αλήθεια, όχι με κουτοπονηριές και υπεκφυγές.
Δε θα μπορούσαμε να μη δώσουμε την αποδοχή μας, εφόσον ο εκλεγμένος, ως πρώτος σύμβουλος στην ΕΣΠΕΔΑ, έφορος του τμήματος μας Νίκος Δελαγραμμάτικας, είναι μέλος της Επιτροπής Πρωταθλημάτων της ΕΣΠΕΔΑ.
Για τον Πορφύρα, δεν ισχύουν όσα γίνονται αλλού, αλλά, η δική μας κουλτούρα και ηθική.
Επειδή, προσέχουμε κάθε λέξη που γράφουμε, διευκρινίζουμε :
ΠΡΟΦΑΝΩΣ κάθε ομάδα έχει το ΑΠΟΛΥΤΟ δικαίωμα διαχείρισης του έμψυχου αθλητικού υλικού της, κατά το δοκούν, σύμφωνα με τα συμφέροντα, τις προτιμήσεις και τις επιθυμίες ή ότι άλλο κρίνει ότι πρέπει να εξυπηρετήσει. Αλλά και εμείς έχουμε το ΑΠΟΛΥΤΟ δικαίωμα στην κρτιτική, με βάση τα ΣΤΟΙΧΕΙΑ, όχι την εικοτολογία.
ΚΑΝΕΝΑ παράπονο από τη φιλοξενία του Θριάμβου και τη συμπεριφορά του διοικητικού εκπροσώπου του. Αλλο το ένα, άλλο το άλλο. Απλώς, οι αλήθειες είναι ξεκάθαρες.
ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ όλοι καλά. Και ο καιρός έχει γυρίσματα.
Αλλωστε, το ίδιο έργο το έχουμε ξαναζήσει. Αλλά, όπως βλέπετε, αντέχουμε.
Και αν ξαναγυρνούσε ο χρόνος πίσω, εμείς, πάλι την ίδια στάση θα ακολουθούσαμε.
Γιατί, εμείς είμαστε ΠΟΡΦΥΡΑΣ !