Κυριακή 3 Ιανουαρίου 2016

Μία -ακόμα-κούπα για το βόλει του Πορφύρα

Ακόμα μία διάκριση για το βόλει Γυναικών του Πορφύρα, που προχωρά με επιτυχίες από την κορυφή μέχρι την βάση του, με ατού τις υποδομές του.
Οι Παγκορασίδες του Πορφύρα κατέκτησαν την πρώτη θέση στο Τουρνουά που διοργανώθηκε  στην Αγία Παρασκευή, στη μνήμη του διαιτητή Φανούρη Αγάθου, νικώντας στον τελικό την Ενωση Γκύζη Πολυγώνου με 2-0 σετ ( 25-9, 25-16 ).
Αγωνίσθηκαν και οι 11 αθλήτριες που ήταν στην  αποστολή της ομάδας μας.
Το Κύπελλο που απονεμήθηκε στον Πορφύρα από τον Δήμαρχο Αγίας Παρασκευής κ. Σταθόπουλο, αποτελεί επιβράβευση για τη δουλειά της προπονήτριας της ομάδας μας Πόπης Καλλή, την προσπάθεια των αθλητριών, τον αγώνα των γονιών των παιδιών και την εμπιστοσύνη που δείχνει το τμήμα.
Κυρίως, επειδή πάνω από όλα στη ζωή, μεγαλύτερη σημασία έχουν οι αξίες, αυτό το τρόπαιο ήταν μία όμορφη ανάμνηση για τον έφορο της ομάδας Αγγελο Ζαννή, σε μία δύσκολη ημέρα για τον ίδιο.
Συνεχίζουμε τον αγώνα με επιμονή και σταθερότητα. Κοντά στην ομάδα ήταν και ο Τεχνικός Διευθυντής της Ακαδημίας μας, Γιάννης Μπογιατζόγλου.
Η εμπειρία ήταν μοναδική, καθώς, τα παιδιά είδαν και τους αγώνες της Εθνικής Ενόπλων Γυναικών με την Αγία Παρασκευή όπως και της Εθνικής Ανδρών του 1987 ( του χάλκινου μεταλλίου της Γάνδης ) με την ανδρική ομάδα της Αγίας Παρασκευής, βγήκαν φωτογραφίες με τους μεγάλους αυτούς αθλητές και γέμισαν από εξαιρετικές παραστάσεις και εικόνες.
ΑΟΦ ΠΟΡΦΥΡΑΣ ( Πόπη Καλλή ) Ε.Ζαννή, Ο.Καλογεροπούλου, Κουόλ, Τριανταφύλλου, Κ.Καλογεροπούλου, Ράπτη, Τζώρτζη, Σπυράκη, Παπαδοπούλου, Βαμβακάρη, Μαριόλη.