Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2016

Από το σάιτ της Ομοσπονδίας Βόλει. Σωστή κίνηση για την ( πραγματική ) ανάπτυξη


http://www.volleyball.gr/index.php/paizw-volei-kalosorisma
Η ηλεκτρονική πύλη του «Παίζω Βόλεϊ» άνοιξε τις πόρτες και καλωσορίζει φίλες, φίλους εκπαιδευτικούς και ενδιαφερόμενους θεματολογίας Mini Volley από όλη την Ελλάδα.  Τα πρώτα 60 βίντεο είναι ήδη μοιρασμένα στις σχετικές ενότητες που έχουν δημιουργηθεί και πολλά περισσότερα που έρχονται με τακτικούς ρυθμούς, θα συνθέσουν  τη πλήρη εικόνα του site.
Εκτός των συνεργατών μου στην Ομοσπονδία θα ήθελα να ευχαριστήσω και τους άμεσους συνεργάτες μου Ειρήνη Δημοπούλου και Χρήστο Κουγιουμτζόγλου οι οποίοι συνεισφέρουν εθελοντικά στο έργο με όλες τους τις δυνάμεις και τη ποιότητα που τους διακρίνει. Χωρίς αυτούς, λίγα θα είχαν πραγματοποιηθεί. Τέλος, θα ήθελα να μνημονεύσω και να ευχαριστήσω τις οικογένειες και όλα τα παιδιά που συμμετέχουν στο ασκησιολόγιο και δέχονται να «εκτεθούν» ώστε αρκετές προπονητικές ιδέες να φτάσουν στους δέκτες σας.
Η εργασία είναι αφιερωμένη σε όλα τα παιδιά αλλά και στους εκπαιδευτικούς που «αρδεύουν ερήμους». Ως πρώτη γεύση, ας απολαύσουμε με ήχους και εικόνες την ιστορία γέννησης του αθλήματος που μας ταξιδεύει..
Keep volleyball flying,
Λεωνίδας Καραϊσκος, Τεχνικός Σύμβουλος ανάπτυξης ΕΟΠΕ