Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2016

Μπράβο στον Πορφύρα, συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό, καμάρι για την Ακαδημία μας

Με 6 από τις 11 αθλήτριες του που αγωνίσθηκαν απέναντι στον Ολυμπιακό να προέρχονται από την Ακαδημία του, δίχως τις τραυματίες Γκολφινοπούλου-Καράκου και την Μπούρμπη, για επαγγελματικούς λόγους, με τις 2 μικρότερες σε ηλικία πασαδόρους στην Α1 Εθνική ( Παλημέρη-Χονδρουδάκη ), με 5 αθλήτριες κάτω των 20 ετών διαρκώς στην εξάδα, στη διάρκεια του τρίτου σετ, ο Πορφύρας έπαιξε στο Ρέντη, κόντρα στην ( κατά τεκμήριο ) πληρέστερη ελληνική ομάδα και ναι μεν έχασε με 3-0 σετ, αλλά, κέρδισε, ακόμα μία φορά, την αναγνώριση και την εκτίμηση για αυτό που πρεσβεύει και υπηρετεί με σταθερότητα.
Ντεμπούτο στην Α1 Εθνική και στην γυναικεία ομάδα, από την γεννημένη τον Μάιο του 2000, Μαρία Χονδρουδάκη, που είναι η νεαρότερη πασαδόρος ( κάθε ομάδας ) που χρησιμοποιήθηκε φέτος στην κατηγορία και από τις πιο μικρές ( αν όχι η μικρότερη ) σε ηλικία, διαχρονικά, στην Α1.
Δύσκολος ο ρόλος, ειδικά για τις πασαδόρους μας που μοιράσθηκαν τον χρόνο συμμετοχής, παίζοντας από ενάμιση σετ, αλλά, ανταποκρίθηκαν με αγωνιστικότητα και έδειξαν ότι δεν είναι τυχαία στον Πορφύρα.
Το  ΚΑΘΟΛΙΚΟ χειροκρότημα των 150 θεατών, για τις προσπάθειες των αθλητριών μας, η καλύτερη αποζημίωση, μαζί και υποθήκη, για την επόμενη ημέρα.
Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για την νίκη του.
Ευχαριστούμε για τη ζεστή φιλοξενία και αισθανόμαστε χαρά για το γεγονός ότι είμαστε και έτσι θα μείνουμε, δύο ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ παιδιά της ίδιας πόλης, μα με ρόλους διακριτούς και ξεχωριστούς, όπως φυσικά και με άλλη ταυτότητα και άλλη αποστολή.
Πλησίασε το άριστα η διαιτησία των Τσάκα-Βλάχου.
Τα σετ ήταν : 25-8, 25-7, 25-13.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ( Κοβάσεβιτς ) : Χριστοδούλου, Γιώτα, Κωνσταντίνου, Λαζάρεβιτς, Εμμανουηλίδου, Τσβετάνοβα, Κονόμι, Τέζα, Μαλασάι, Λαμπρούση, Κοκκινάκη, Μιλεντίγιεβιτς.
ΠΟΡΦΥΡΑΣ ( Πανδής ) : Χρήστου, Μ.Ράπτη, Παλημέρη, Σιδεράτου, Χαλβατζή, Θεοχάρη, Γκούρα, Σκυθιώτη, Θαλασσινού, Λιάρου, Χονδρουδάκη.