Τετάρτη 23 Μαρτίου 2016

Η ανάρτηση του σάιτ της Ομοσπονδίας για τον αγώνα Ρέθυμνο-Πορφύρας 3-2

Στην τελευταία τους παράσταση στην Α1 Γυναικών, ΟΠΕΡ και Πορφύρας, όπως ακριβώς και στο ματς του πρώτου γύρου έλυσαν τις διαφορές τους στο τάι μπρέικ με την ομάδα της Κρήτης να παίρνει τη νίκη γοήτρου.
Ο Πορφύρας προηγήθηκε εύκολα με 0-1, αλλά ο ΟΠΕΡ απάντησε γρήγορα και άμεσα για να πάρει το προβάδισμα με 2-1, ωστόσο στο δ’ σετ έγινε μεγάλη μάχη με τον Πορφύρα να οδηγεί το ματς στο τάι μπρέικ.
Εκεί η ομάδα της Κρήτης προηγήθηκε με 8-2, ο Πορφύρας μείωσε σε 8-7, αλλά ένα νέο σερί το ΟΠΕΡ έφερε το σκορ στο 12-7 κι εκεί κρίθηκαν όλα.
Η γνώμη του πάγκου
Θανάσης Ντζαφέρης: «Αποχαιρετίσαμε την κατηγορία με μία νίκη και τώρα πρέπει να ξεκινήσει ο προγραμματισμός για την επόμενη χρονιά. Είναι κρίμα για το Ρέθυμνο που αγαπά το βόλεϊ και φαίνεται αυτό μέσα από τα δεκάδες παιδιά που έχεις στις ακαδημίες του, όπως και όλη η Κρήτη που θα μείνει χωρίς ομάδα στην Α1 και πρέπει όλος ο κόσμος να στηρίξει τον ΟΠΕΡ για να επιστρέψει γρήγορα».
Βασίλης Πανδής: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος για δύο λόγους. Ξεκινήσαμε τη χρονιά με ελλιπέστατη προετοιμασία και ρόστερ για την Α2 αλλά τα παιδιά ανταποκρίθηκαν υπέροχα και δεύτερον γιατί καταφέραμε σαν ομάδα κι ήμασταν εξαιρετικοί και στο οργανωτικό κομμάτι. Όσες ομάδες φιλοξενήθηκαν στο γήπεδο μας έχουν να πουν τα καλύτερα και περάσαμε ένα διπλό μήνυμα αγωνιστικό και εξωαγωνιστικό. Επίσης ήταν πολύ ενθαρρυντικό το γεγονός ότι καταφέραμε και βάλαμε στα σκοινιά πολλές μεγάλες ομάδες, τις οποίες δυσκολέψαμε, παρόλο που ελάχιστα παιδιά είχαν εμπειρία από τη μεγάλη κατηγορία. Όσον αφορά το σημερινό ματς από ένα σημείο και μετά πληρώσαμε την κόπωση μας και γι’ αυτό χάσαμε».
Τα σετ: 18-25, 25-20, 25-18, 25-27, 15-9
ΟΠΕΡ (Ντζαφέρης) Παρασκάκη, Κογεράκη, Κλεισιάρη, Λαγουδάκη, Τσελάνη, Ξαγοραράκη Β., Παπουτσή -λ / Βροντάκη-λ, Κατερίνη, Τζεμάι, Παπαδάκη.
Πορφύρας (Πανδής) Μπούρμπη, Ράπτη, Καράκου, Γκούρα, Θεοχάρη, Σιδεράτου, Σκυθιώτη -λ / Λιάρου-λ, Παλημέρη, Ζαννή.