Κυριακή 27 Μαρτίου 2016

Καμάρι και συγκίνηση για τις Παγκορασίδες Β του βόλει του Πορφύρα



Καμάρι και συγκίνηση για την ΟΜΑΔΑ  των Παγκορασίδων Β του βόλει του Πορφύρα που πήρε την νίκη μέσα στην Δραπετσώνα, με 3-2 σετ και έτσι προκρίθηκε στις 8 καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος της ΕΣΠΕΔΑ, αποκλείοντας μάλιστα την άξια αντίπαλο της.
Οι Παγκορασίδες Β του Πορφύρα αποτελούνται από αθλήτριες γεννημένες, κυρίως, το 2003 και το 2004 και από ορισμένες γεννημένες το 2002.
Με άλλα λόγια, είναι, με διαφορά, η πιο μικρή ηλικιακά ομάδα του πρωταθλήματος των Παγκορασίδων Β και έχει το περιθώριο ώστε αυτά τα παιδιά να παίζουν μαζί και στα επόμενα χρόνια.
Σε δύσκολο αγώνα, τα παιδιά που κατηύθυνε μαεστρικά και με ψυχή Πορφύρα, η Στέλλα Μουστάκη ( καθώς η Δώρα Γκολφινοπούλου παραμένει ασθενούσα στο σπίτι ), έδειξαν όχι μόνο το ταλέντο τους αλλά και την ψυχή τους.
Μέσα από τα ωραία παιχνίδια, γίνεσαι καλύτερος. Μπράβο σε ΟΛΑ τα παιδιά.
Αυτή η νίκη πάει σε εκείνες που έλειψαν.
Στην προπονήτρια μας Δώρα Γκολφινοπούλου και στην αθλήτρια μας Εβελίνα Σπαθούλα.
Δεν λείπατε, για την ακρίβεια. Δίπλα μας σας είχαμε.
Πιο πολλά δεν χρειάζονται, είναι μικρά παιδιά, εύκολα...τρελαίνονται.
Ευχόμαστε να μάθουν να διαχειρίζονται τα συναισθήματα τους, γιατί αυτό θα τους χρειασθεί στα επόμενα χρόνια, ως αθλήτριες που θα ανεβαίνουν στην πυραμίδα του βόλει Γυναικών του  Πορφύρα, της ομάδας που ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ.
Ευχαριστούμε τους 50 γονείς όλων των τμημάτων του βόλει του Πορφύρα μας, που ήταν σήμερα κοντά στις Παγκορασίδες Δ.
Μία ΟΜΑΔΑ είμαστε. Από τις Γυναίκες έως τις Παγκορασίδες Δ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ.
Τα σετ ήταν : 21-25, 25-23, 15-25, 26-24, 8-15.
ΑΟΦ ΠΟΡΦΥΡΑΣ ( Στέλλα Μουστάκη ) : Δαμίγου, Ε.Ζήκου, Σιγάλα, Ανδρακάκου, Αλαφούζου, Κοκκόνη, Μ.Πρίφτη, Αφεντάκη, Καλυβάκη, Γρηγοριάδη.