Κυριακή 6 Μαρτίου 2016

Εμπειρίες

Σοφότερος και καλύτερος γίνεσαι μόνο μέσα από τα παιχνίδια, με την εμπειρία και την τριβή.
Συνεπώς, με την βοήθεια της προπόνησης, με συνέπεια στη συμμετοχή, με συμπαράσταση από όλους μας, μόνο καλύτερα θα πάει η ομάδα μας των Παγκορασίδων Δ, που χρειάζεται όμως να αποβάλλει το άγχος και την πίεση την οποία αισθάνεται, από την απειρία.
Οταν δεν είναι εφικτή η παρουσία στις προπονήσεις του τμήματος, σε συνεννόηση με τις προπονήτριες, τα παιδιά μπορούν να πάνε σε άλλο τμήμα, ώστε να έχουν ευκαιρίες αθλητικής εκπαίδευσης και επαναλήψεων στις ασκήσεις που απαιτούνται για την βελτίωση τους.
Αρκετά  από αυτά τα παιδιά, ξεκίνησαν φέτος το βόλει, όλα τα άλλα αγωνίζονται για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα, οπότε υπομονή, ψυχραιμία και ενθάρρυνση.
Επειδή μαζί με τα παιδιά εκπαιδεύονται και οι γονείς.
Οπότε, για τις -πολλές-επόμενες φορές, θα πρέπει να θυμόμαστε ότι δεν έχει σημασία το σκορ του πίνακα, ηλεκτρονικού ή όχι.
Στον πίνακα, από λάθος, αφηρημάδα, αφέλεια ή από όποιο άλλο λόγο, συχνά, αναφέρεται λάθος σκορ.
Το ΜΟΝΟ σκορ που μετρά είναι αυτό του φύλλου αγώνα, όπου σημειώνει ο διαιτητής.
Εάν μπούμε στη διαδικασία να φωνάξουμε, απλώς, θα αποσυντονίσουμε τη δική μας ομάδα, που έχει το μειονέκτημα της απειρίας, δε χρειάζεται άλλες δυσκολίες.
Μπράβο στους γονείς των αθλητριών μας, για την ΑΨΟΓΗ συμπεριφορά τους σήμερα στη Δραπετσώνα. Ο Πορφύρας πρέπει πάντα να κρατά επίπεδο σε όλους τους τομείς.
Το αποτέλεσμα δεν έχει σημασία στις Παγκορασίδες Δ. Για την ιστορία, σήμερα ο Πορφύρας ηττήθηκε στην Δραπετσώνα με 3-0 σετ, αν και άξιζε κάτι καλύτερο, καθώς, στο τρίτο σετ με το σκορ στο 23-23, όλα κρίθηκαν στην κόψη και οι γηπεδούχοι επικράτησαν τελικώς με 25-23. Τα άλλα δύο σετ ήταν : 25-20 και 25-18.
Μπράβο σε όλα τα παιδιά μας. Με αυτοπεποίθηση, θα πάνε ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ, γιατί ΜΠΟΡΟΥΝ.
ΑΟΦ ΠΟΡΦΥΡΑΣ ( Δώρα Γκολφινοπούλου ) : Ξυπολιτάκου, Τζίρτη, Κ.Ηλιοπούλου, Τριβουλίδη, Μητροπούλου, Μυλωνοπούλου, Αργυρέα, Καράμπελα, Σ.Φραγκοπούλου, Βογιατζή, Αγορίτσα, Κουτσιούκου.