Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2016

Ο Πορφύρας στις 16 ομάδες του Κυπέλλου Ελλάδος στο Βόλεϊ Γυναικών

Επειτα από τη νίκη του με 3-0 σετ στη Λαμία, επί της Φθίας ( με σετ 19-25, 16-25, 12-25 ), ο Πορφύρας προκρίθηκε στις 16 ομάδες που συνεχίζουν στο Κύπελλο Ελλάδος στο Βόλεϊ Γυναικών και θα παίξουν στις 11 Ιανουαρίου.
Ο Πορφύρας είναι μία από τις 16 ομάδες από την Α2, την Β΄Εθνική και τα τοπικά πρωταθλήματα, που προχωρούν από όλη την Ελλάδα ενώ οι 12 ομάδες της Α1 θα μπούν στους αγώνες του θεσμού, τον Φεβρουάριο.
Ποιές είναι οι άλλες 15 ομάδες ;
Βριλήσια 
Ηρακλής Κηφισιάς
Πανιώνιος 
Μεσσηνιακός
Απόλλων Πατρών
Μεσσαρά
Νηρέας Χίου 
Ροδίων Αθλησις
Φιλαθλητικός Λαρισαϊκός ή Ασκληπιός Τρικάλων
ΕΟ Σταυρούπολης
Νίκη Αλεξανδρούπολης
Μυγδονιακός ή ΠΑΟΚ
Βολίδα Κέρκυρας ή ΑΣ Γιάννινα
Αίας Κιλκίς
ΓΣ Νίκαιας
Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στις 5 Ιανουαρίου και ο Πορφύρας θα βρεθεί αντιμέτωπος με γεωγραφικά κριτήρια, με μία από τις 9 πρώτες ομάδες, αυτές δηλαδή του Νότου ή εκείνη που θα περάσει από την Κεντρική Ελλάδα.
Εάν στην κλήρωση πέσει ο Πορφύρας με τον Νηρέα ή την Ροδίων Αθλησι, αναγκαστικά θα ταξιδέψει σε Χίο ή Ρόδο, με δεδομένο ότι υπάρχει πλεονέκτημα έδρας για την ομάδα που είναι σε τοπική κατηγορία.
Για το παιχνίδι του Πορφύρα με την Φθία, οφείλουμε ευχαριστίες στον σύλλογο της Λαμίας για τη φιλοξενία, συγχαρητήρια στα μέλη της αποστολής του Πορφύρα για τη σοβαρότητα και τη συνεργασία τους, ευχαριστίες στον καλό φίλο μας που έδωσε τα χρήματα από την τσέπη του για να γίνει το ταξίδι, χωρίς να μείνουν πίσω άλλες υποχρεώσεις του τμήματος και αναφορά στα ονόματα των αθλητριών μας που αγωνίσθηκαν στο Χαλκιοπούλειο Στάδιο :
Δώρα Γκολφινοπούλου, Νόβη Γκούρα, Εβελίνα Θαλασσινού, Πέννυ Καράκου, Ιλιόνη Κελεσίδη, Μαριάννα Λιάρου, Στέλλα Μουστάκη, Πετρίνα Μπουτσελάκου, Τζίνα Ξαγοραράκη, Μάρα Ράπτη, Δέσποινα Σιδεράτου, Αννα Φωτεινού, Εύη Χρήστου.