Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2016

Η πραγματική αξία των επιτυχιών του βόλεϊ του Πορφύρα : Η ουσία της σοβαρής δουλειάς στις υποδομές, πίσω από την βιτρίνα της κορυφής στην Α2 Εθνική

Το τμήμα βόλεϊ του ΑΟΦ Πορφύρας διαθέτει πόρους μεγαλύτερους από τις δυνάμεις του, προκειμένου να εξασφαλίζει ότι τα παιδιά στις υποδομές μας, θα έχουν άριστες συνθήκες προπόνησης, με τεχνικό τιμ 8 ατόμων ( 1 προπονητής και 7 προπονήτριες ), αυστηρά επιλεγμένων και 5 προπονήσεις την εβδομάδα για τις Νεάνιδες, Κορασίδες Α, Κορασίδες Β, Κορασίδες Γ, Παγκορασίδες Γ, Παγκορασίδες Δ, 4 προπονήσεις για τις Κορασίδες Δ και την Κλειώ-Τερψιχόρη και 3 προπονήσεις για τα μικρά μας σε Πορφυράκια και Θάλεια.
Τα αποτελέσματα μας δικαιώνουν πλήρως για τη δυσβάσταχτα δαπανηρή επιλογή μας και επιβεβαιώνουν ότι πίσω από την βιτρίνα της πρώτης θέσης στην Α2 Εθνική και της συμμετοχής πέρσι στην Α1 Εθνική, υπάρχει ουσία και παραγωγή στη δουλειά στις υποδομές, για αυτό και καθημερινά κερδίζουμε, ακόμα μεγαλύτερη, εμπιστοσύνη από γονείς και παιδιά.
Αυτό το Σαββατοκύριακο, οι Νεάνιδες και οι Κορασίδες Β του Πορφύρα εξασφάλισαν πρόκριση στην επόμενη φάση του πρωταθλήματος της ΕΣΠΕΔΑ, όπως έχει συμβεί και με τις Κορασίδες Α ενώ οι Κορασίδες Γ και Δ πρωταγωνιστούν στους Ομίλους όπου αγωνίζονται.
Παντού επιτυχίες για το βόλεϊ του Πορφύρα. Κυριολεκτικά παντού.
Προσέξτε τα συνοπτικά αποτελέσματα του Σαββατοκύριακου :
ΓΥΝΑΙΚΕΣ
Πορφύρας-Ηλυσιακός            3-0 σετ
ΝΕΑΝΙΔΕΣ
Πορφύρας-Δραπετσώνα         3-0  σετ
ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ Α
Πορφύρας-Ολυμπιακός         1-3   σετ
ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ Β
Ρέντης-Πορφύρας                   1-3   σετ
ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ Γ
Απολλώνιος-Πορφύρας          0-3  σετ
ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ Δ 
Πορφύρας-ΓΣ Ηλιούπολη      3-1   σετ

Για ομάδα γειτονιάς, καλά τα καταφέρνουμε. Με 5 νίκες σε 6 παιχνίδια και παντού σε τροχιά κορυφής και διακρίσεων. Χάρη στην...τρέλα μας...