Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2019

Με 6 νίκες σε 7 ματς για το Βόλεϊ του Πορφύρα, από την κορυφή έως την βάση, αυτό ήταν ένα τέλειο Σαββατοκύριακο. Αυτός είναι ο Πορφύρας !!

Πορφύρας-Μαρκόπουλο 3-1 σετ στο κατάμεστο από 350, καταπληκτικούς, φιλάθλους μας, Σαλπέας.
Μία ΠΑΝΑΞΙΑ και ΑΠΟΛΥΤΑ ΔΙΚΑΙΗ επιτυχία, από την ΟΜΑΔΑ που παλεύει ΜΟΝΗ, αλλά, βρίσκει πάντα τον τρόπο να τα καταφέρνει με το πείσμα και την ψυχή της.
Η τρίτη σερί εντός έδρας νίκη μας στην Α1 ( ένα ακόμα ρεκόρ ) και ο Πορφύρας μόνος στην 8η θέση της βαθμολογίας, σε απόσταση πλέον 7 βαθμών από την διαχωριστική γραμμή του υποβιβασμού.
Αυτή θα μπορούσε να είναι μία οικογενειακή φωτογραφία.
Αλλά, δεν θα την έχουμε ως ενθύμιο....
Γιατί θα ακολουθήσουν και άλλες τέτοιες, με την δύναμη του Θεού που έχει καλά τα κορίτσια μας.
Τίποτα, ασφαλώς, δεν έγινε ακόμα.
Εχουμε δρόμο. Μόλις στα μισά είμαστε.
Εάν πιστέψουμε ότι κάτι έγινε, τελειώσαμε, θα είμαστε μία, ακόμα, ομάδα της σειράς, με νοοτροπία για τα ρηχά και ο Πορφύρας δεν είναι αυτής της λογικής.
Προέχει να είναι γερά τα παιδιά, να το ευχαριστιούνται, να συνεργάζονται άριστα, όπως μέχρι τώρα, με τεχνική ηγεσία και διοίκηση και όλοι μαζί να έχουμε ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ και ΑΛΛΗΛΟΣΕΒΑΣΜΟ.
Γιατί, έχουμε ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΗΘΙΚΗ απέναντι στα κορίτσια και της Ακαδημίας μας και τους γονείς τους που γεμίζουν το Σαλπέας, γιατί αναγνωρίζουν ΠΡΟΤΥΠΑ σε ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΑΞΙΑ και ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.
Ο Πορφύρας είναι ομάδα γειτονιάς, αλλά, με τον δικό του τρόπο, είναι ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ.
Προχωρά με τα παιδιά της Ακαδημίας του, εμπιστεύεται νέα σε ηλικία Ελληνόπουλα και καμαρώνει γιατί αυτό το Σαββατοκύριακο νίκησαν Γυναίκες, Νεάνιδες, Κορασίδες Α, Β και Γ του Πορφύρα, όπως και η Αφροδίτη που παίζει στην Τοπική Γυναικών 2 στην ΕΣΠΕΔΑ και αποτελείται μόνο από αθλήτριες που ήταν στις Νεάνιδες του Πορφύρα και δόθηκαν δανεικές.
Με το αίμα της Ακαδημίας μας, χωρίς μεταγραφές και με δουλειά και αφοσίωση.
Αυτό ήταν ένα ΤΕΛΕΙΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ.
Οπως το οραματιζόμαστε.
Ευχαριστούμε γιατί μας κάνετε όμορφα τα όνειρα μας.
Και δίνετε τροφή για σκέψη, για τα επόμενα βήματα..