Τρίτη, 22 Ιανουαρίου 2019

Μία εξαίρεση στην καθημερινότητα του μπλογκ μας, μπορούμε να την δεχθούμε...

Καλημέρα σας.
Σκέφθηκα αρκετά προκειμένου να αποφασίσω εάν θα έπρεπε ή όχι να δημοσιοποιήσω από το μπλογκ του Βόλεϊ του Πορφύρα, την υποψηφιότητα μου ως Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά με τον συνδυασμό Πειραιάς Νικητής και τον Γιάννη Μώραλη.
Εδώ μπαίνετε για να βρείτε πληροφορίες για το Βόλεϊ του Πορφύρα, αλλά και για να διαβάσετε θέματα σχετικά με την κουλτούρα του αθλητισμού.
Ωστόσο, μία εξαίρεση ( που δεν θα γίνει...συνήθεια, καθώς, το μπλογκ μας δεν θα καταστεί εργαλείο προεκλογικής εκστρατείας, ούτε καν για εμένα....), θα ήθελα να μου την επιτρέψετε, καθώς, με ενδιαφέρει να έχετε την σχετική ενημέρωση.
Ενα σύντομο βιογραφικό μου :
΄΄  Ο κ. Δελαγραμμάτικας γεννήθηκε και κατοικεί στον Πειραιά. Είναι δημοσιογράφος, με μακρά θητεία στον έντυπο και ηλεκτρονικό Τύπο.
Είναι Αντιπρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής της Β/θμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Πειραιά, Αντιπρόεδρος του Πορφύρα και Πρόεδρος της Επιτροπής Βόλεϊ του συλλόγου. Παράλληλα προσφέρει τις υπηρεσίες του ως αρωγός της Αθλητικής Ελπίδας Προσφύγων.
Πριν από ένα χρόνο, σε ηλικία 54 ετών, πήρε πτυχίο στον Ελληνικό Πολιτισμό από το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου, ικανοποιώντας με αυτό τον τρόπο μια επιθυμία από τα νεανικά του χρόνια΄΄. 

Η δήλωση του Δημάρχου Πειραιά  κ. Γιάννη Μώραλη :
«Καλωσορίζω τον φίλο Νίκο Δελαγραμμάτικα στον συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής». Χαίρομαι ιδιαίτερα για την απόφασή του να ασχοληθεί με τα κοινά της πόλης που γεννήθηκε και μεγάλωσε. Ο Νίκος Δελαγραμμάτικας είναι μια αξιόλογη προσωπικότητα που υπηρετεί τη δημοσιογραφία με ήθος και αξιοπρέπεια. Ως Αντιπρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής της Β/θμιας Εκπαίδευσης έχει ήδη δώσει θετικά δείγματα γραφής, ενώ είναι σημαντική η δραστηριότητα που έχει αναπτύξει στα αθλητικά δρώμενα της πόλης μας, ως Αντιπρόεδρος του Πορφύρα και επικεφαλής του τμήματος βόλεϊ γυναικών, το οποίο αγωνίζεται στην Α1. Ο Νίκος Δελαγραμμάτικας είναι γνώστης των θεμάτων που απασχολούν την πόλη, ενεργό μέλος της τοπικής κοινωνίας και είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος που θα συμμετέχει με τον συνδυασμό μας στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου, προκειμένου να αλλάξουμε προς το καλύτερο τον Πειραιά».
Και η δική μου δήλωση

«Με αίσθημα ευθύνης απέναντι στην κοινωνία του Πειραιά μας και με ξεχωριστό ενδιαφέρον για τα παιδιά και τις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες, κυρίως όμως με διάθεση προσφοράς στην πόλη που μου έδωσε τα πάντα στη ζωή μου, συντάσσομαι με τον συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής». Μετά από 25 χρόνια γνωριμίας με τον Γιάννη Μώραλη, κρίνω ότι μπορώ να συστρατευτώ στον αγώνα για έναν καλύτερο Πειραιά» ''.