Πέμπτη 21 Μαρτίου 2019

Πρότυπα

Ο Πορφύρας, παράγει πρότυπα μέσα και κυρίως έξω από τα γήπεδα, σύμφωνα με τις προτεραιότητες που θέτει και με βάση τις αξίες και τις αρχές που υπηρετεί, έστω σε μοναχική διαδρομή και πέραν όσων είναι ΄΄συνηθισμένα΄΄και ΄΄ευχάριστα΄΄.
Η παλαιότερη αθλήτρια της Γυναικείας Ομάδας Βόλεϊ του Πορφύρα, Μαριάννα Λιάρου ( η φωτο από τη σεζόν 2008-2009 και την τότε ομάδα μας των Κορασίδων, με την Μαριάννα κάτω αριστερά και άλλες  4  συναθλήτριες, πτυχιούχους Πανεπιστημίου ) βραβεύθηκε με έπαινο από το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, ως η φοιτήτρια με την καλύτερη επίδοση για την ακαδημαϊκή περίοδο 2017-2018 !
Η γεννημένη το 1996 Μαριάννα, που είναι στον Πορφύρα ( ομάδα την οποία οι θείοι της Νίκος Φωτάκης  και Βαγγέλης Τσόρβας είχαν υπηρετήσει ως ποδοσφαιριστές στην δεκαετία του ΄80 και του ΄90 ) από το 2003, ετοιμάζει τώρα την πτυχιακή εργασία της, καθώς, ολοκληρώνει στην 5ετία, δίχως χρονοτριβή, τον κύκλο σπουδών της, συνδυάζοντας παράλληλα, με συνέπεια, τις υποχρεώσεις της στην Ομάδα της.
Ο Πορφύρας ΗΤΑΝ, ΕΙΝΑΙ και ΘΑ ΕΙΝΑΙ , ΣΕ ΒΟΛΕΪ ΚΑΙ  ΜΠΑΣΚΕΤ ( παλαιότερα και σε ποδόσφαιρο, όσο ήταν ενεργό το τμήμα ), η ομάδα των ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ.
Γονείς, σχολείο, αθλητισμός οι προτεραιότητες μας, κατά σειρά.
Πως αυτή η ΟΜΑΔΑ καταφέρνει και είναι στην Α1, με ελάχιστα εφόδια  ;
Η ΨΥΧΗ όλων όσοι είναι στον Πορφύρα γιατί τον αγαπούν, βάζοντας το εγώ κάτω από το εμείς και προχωρώντας δίχως να αναζητούν δικαιολογίες, δίνει εξηγήσεις.
Ολα τα μπορείτε παιδιά.
Το θέλετε εσείς.
Το θέλουν οι γονείς σας.
Το θέλει ο Πορφύρας, ο σύλλογος που φέρει το όνομα του ποιητή Λάμπρου Πορφύρα, ο μόνος ενεργός σύλλογος στην Ελλάδα με όνομα ποιητή, ο σύλλογος που με αρμονία και ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΤΡΟΠΟ, ταιριάζει ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ και ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ.