Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2022

Τα παιδιά του Πειραιά έπαιξαν για τον ΚΥΡΙΟ Μανώλη Κελέκο !






Το τμήμα βόλεϊ Γυναικών του ΑΟΦ Πορφύρας τίμησε τη μνήμη του ιδρυτή του Μανώλη Κελέκου, που προσέφερε επί 30 χρόνια στο '' τρίτο παιδί του '', όπως και πρωτύτερα στο ποδόσφαιρο του συλλόγου, με τη διεξαγωγή του 1ου Τουρνουά '' Μανώλης Κελέκος '' στο Σαλπέας.

Ευχαριστούμε για την ΑΨΟΓΗ συμμετοχή αθλήτριες ( του Δημοτικού ) και γονείς των άλλων 5 συλλόγων του Δήμου Πειραιά που καλέσαμε να παίξουν μαζί με τα δικά μας παιδιά, σε παιχνίδια δίχως σκορ, για το ευ αγωνίζεσθαι.

Ολυμπιακός, Πειραϊκός, Φοίνικας, Εθνικός, Λέοντες Καμινίων ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Πορφύρα σε ένα Τουρνουά με συναισθηματική φόρτιση για όλους εμάς που εμπιστευθήκαμε ότι πολυτιμότερο έχουμε στον κόσμο, τις κόρες μας, στον κυρ Μανώλη και εκείνος φρόντιζε πάντα να μην αγγίξει άνθρωπος τρίχα της κεφαλής τους και αυτή την παρακαταθήκη μας άφησε, ώστε να συνεχίσουμε με ήθος, αρχές και αξίες.  

Η πλακέτα που δόθηκε από την Τασούλα Φωτάκη στον γιό του Στέλιο Κελέκο ( παρόντος του πολυαγαπημένου φίλου του εκλιπόντος, Ορέστη Νικολαϊδη ), είναι το ελάχιστο και δεν θα είναι το μόνο ενώ όλος ο Πορφύρας, ενιαία, τιμά μέσα από αυτή την δράση τον κυρ Μανώλη.

Αυτή είναι η αρχή. Θα ακολουθήσουν και άλλες ενέργειες ώστε να μη ξεχασθεί ποτέ η μνήμη του Μανώλη Κελέκου, γιατί όποιος λησμονεί την ιστορία του  είναι ανάξιος.

Αλλωστε, εκείνος άνοιξε την πόρτα ώστε να μπούμε δίπλα του, να προσφέρουμε στο τμήμα.

Ηθελε και από εκεί ψηλά που μας βλέπει, θα συνεχίζει να το επιθυμεί, να καμαρώνει το βόλεϊ του Πορφύρα, που εκείνος δημιούργησε.

Οσο αντέχουμε, αυτό θα γίνεται.

Και η πόρτα είναι πάντα ανοιχτή, για όποιον θέλει να έλθει να βοηθήσει και να διαδεχθεί, πάντα με το ύφος του κυρ Μανώλη και του Πορφύρα, με αγάπη και σεβασμό στα παιδιά.

Υ.Γ.  Για τον Παναγιώτη και την Τζίνα Τριανταφύλλου, ότι και αν γράψουμε θα είναι λίγο. Κάτι ήξερε ο κυρ Μανώλης που τους είχε αδυναμία...