Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2022

Με Μίλος το Προαγωνιστικό !

 Ο Πορφύρας, σταθερά προσανατολισμένος από την ημέρα της ίδρυσης του, στην ανάπτυξη της Ακαδημίας του ( χωρίς να χάνει ούτε για μία στιγμή τις φιλοδοξίες του για την πρώτη ομάδα του ), συμφώνησε με τον 33χρονο Σέρβο προπονητή Μίλος Ραντοϊκοβιτς ο οποίος γεννήθηκε στο Βελιγράδι, ζεί στην Ελλάδα από ηλικία 15 ετών και έχει πολυετές και αναγνωρισμένο έργο ειδικά στις υποδομές.

Αναλαμβάνει, από την Πέμπτη 6/10 το Προαγωνιστικό, που θα χωρισθεί σε 2 τμήματα και όπου συνεχίζει η Ελενα Γεωργιάδη.
Δίνουμε πολύ μεγάλη σημασία στη δουλειά στην Ακαδημία, ιδιαίτερα δε στο Προαγωνιστικό από όπου περιμένουμε να εξελιχθούν παιδιά τα οποία θα πλαισιώσουν τα αγωνιστικά τμήματα, με τη φιλοσοφία και τη νοοτροπία του Πορφύρα.
Οι άριστες σχέσεις του Μίλος με τον Μανώλη Αποστολογιωργάκη, την Πόπη Καλλή, τον Νικηφόρο Γιαννόπουλο και την Σία Καμαργιάννη, το τετράπτυχο της σπουδαίας προπονητικής ομάδας μας, όπου κοντά τους είναι οι Μαρία Σάντε, Τζίνα Τριανταφύλλου, Ελενα Γεωργιάδου, αναμφίβολα θα βοηθήσουν ώστε με ενιαίο πνεύμα να συνεχισθεί με ποιοτικά χαρακτηριστικά η παραγωγική δουλειά για την οποία φημίζεται ο Πορφύρας.
Ο Μίλος προσέφερε τις υπηρεσίες του από το 2011 έως τώρα, κατά σειρά σε Ηρακλή Κηφισιάς, ΖΑΟΝ, Δραπετσώνα, Πανναξιακό, Βάρη Παλλήνη, Θέτιδα Βούλας ( όπου έμεινε για 4 χρόνια, 2018-2022 ).
Εφορος του Προαγωνιστικού, έως την πλήρη οργάνωση του νέου τμήματος, αναλαμβάνει προσωπικά ο Νίκος Δελαγραμμάτικας, σε μία συμβολική κίνηση έκφρασης ουσιώδους ενδιαφέροντος για την Ακαδημία μας.
Μας εμπιστεύεστε τις κόρες σας, θα κάνουμε πάνω από τις δυνάμεις μας ώστε να ανταποκριθούμε.
Την Πέμπτη 6/10 περιμένουμε στις 5.45 μ.μ. στην Σχολή Δοκίμων τις νέες αθλήτριες του Προαγωνιστικού στο τμήμα 2 και όσες έρχονταν έως τώρα ( ή δεν εξυπηρετούνται από την προσέλευση στις 5.45 μ.μ. ) στις 6.20 μ.μ. επίσης στη Σχολή Δοκίμων, στο τμήμα 1.
Η επανεκκίνηση του βόλεϊ του Πορφύρα συνεχίζεται σε σταθερές βάσεις, ανάλογες με την διαχρονική κουλτούρα μας.