Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2022

Υπερηφάνεια για αυτή την ομάδα και το αχτύπητο κοινό της !



Στο ματς Πορφύρας-Απολλώνιος στο Σαλπέας ( το οποίο είδαν 700 άτομα από την απευθείας μετάδοση που προσφέραμε δωρεάν και πολλά ακόμα στο κατάμεστο γήπεδο μας ), οι φιλοξενούμενοι ( από τους οποίους δεχθήκαμε συγχαρητήρια για την φιλοξενία μας ), πήραν δίκαια την νίκη με 3-0 σετ ( 17-25, 19-25, 19-25 ), ωστόσο, κέρδος υπάρχει και για τον Πορφύρα, έστω όχι σε βαθμούς.

Η παρουσία 90 κοριτσιών από την Ακαδημία μας -μαζί με τους γονείς τους αρκετές -είναι ένα τεράστιο κέρδος και αυτό οφείλουμε να διαφυλάξουμε, μαζί με την άψογη ατμόσφαιρα, καθώς, τόσα παιδιά από το φυτώριο μας σε αγώνα κανονικής περιόδου, δεν είχαμε δεί εδώ και 8 χρόνια.

Που αλλού στο βόλεϊ πάνε τόσα παιδιά της Ακαδημίας στο γήπεδο, στη Γυναικεία ; 

Στην επανεκκίνηση του βόλεϊ του Πορφύρα, θέλουμε μαζί μας αυτά τα παιδιά, αυτό το κοινό και οι αθλήτριες της Γυναικείας ομάδας μας, τις οποίες εμπιστευόμαστε ΑΠΟΛΥΤΑ γιατί τις επιλέξαμε με στοχευμένα κριτήρια, όπως και το άξιο τεχνικό τιμ, είναι βέβαιο ότι με δουλειά, υπομονή και συμπαράσταση, θα φέρουν πολύ καλύτερες εμφανίσεις και τους βαθμούς που θα μας χαρίσουν επίτευξη του στόχου που μαζί θέσαμε.

Ευχαριστούμε για την αγάπη, το ήθος και τη στήριξη σας και να είστε πάντα υπερήφανες για τον Πορφύρα της αλήθειας και της προοπτικής.

Συγχαρητήρια στον Απολλώνιο, καλή σεζόν σε όλες τις ομάδες της Pre League.

Ο Πορφύρας έχει και την πείρα και τη ψυχραιμία και την γνώση, μα και το ταλέντο και τα εφόδια ώστε να προχωρήσει όπως πρέπει και μπορεί.

Ζητούμενο : Να συνεχίσει να χτυπά μαζί με την καρδιά της Γυναικείας η καρδιά της Ακαδημίας μας, που νωρίτερα μας χάρισε 2 νίκες ( οι Κορασίδες Α, 3-1 την Ηλιούπολη και οι Κορασίδες Β, 3-1 την Αμιλλα στο Σαλπέας όπου αυτά τα παιδιά έμειναν αυτό το Σάββατο επί ώρες σε φωλιά ΥΓΕΙΑΣ ).

Να είστε καλά και όλα θα πάνε καλά !