Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024

Πρώτο στον Πειραιά το 1ο ΓΕΛ Καλλίπολης με κορίτσια του Πορφύρα !!!


Σπουδαία όσο και ιστορική επιτυχία για την ομάδα βόλεϊ του 1ου Λυκείου Καλλίπολης που κέρδισε στο νέο κλειστό Ρέντη με 2-0 σετ ( 25-23, 25-14 ) στον τελικό την ομάδα του 2ου ΓΕΛ Σαλαμίνας , κατέκτησε το πρωτάθλημα Πειραιά και προκρίθηκε στο Πανελλήνιο ! 

Πρόκειται για την δεύτερη φορά που ο τίτλος πάει στο 1ο ΓΕΛ Καλλίπολης, η πρώτη φορά ήταν το 2014, πάλι με τα κορίτσια του Πορφύρα και μάλιστα τότε είχε φθάσει έως την 3η θέση στο Πανελλήνιο !! 

Νιώθουμε ιδιαίτερη χαρά όσο και υπερηφάνεια για τη σπουδαία επιτυχία του 1ου ΓΕΛ Καλλίπολης, όχι μόνο γιατί είναι στη γειτονιά μας αλλά και επειδή έχει στην 13άδα του, 12 κορίτσια που είναι αθλήτριες γέννημα-θρέμμα του Πορφύρα.

Πρόκειται για τις :

Ευστρατίου, Σταυρίδη, Πανούση, Γαλάνη, Κιόσια, Νικολοπούλου, Φ.Παρίση, Φ.Κρητικού , Χατζηπέτρου, Παπαδοπούλου, Μ.Ψαρράκη , Δήμα .

Με την καθοδήγηση της θαυμάσιας γυμνάστριας κας Μπόγια και την παρότρυνση του έξοχου διευθυντή του σχολείου κου Οικονόμου, τα κορίτσια μας επιβεβαίωσαν για πολλοστή φορά όχι μόνο την αξία αλλά και το ήθος και την ενσυναίσθηση τους.

Να σας έχει ο Θεός πάντα καλά, όπως και όλα τα παιδιά και ευχόμαστε ειδικά στις μαθήτριες της Γ΄ Λυκείου το καλύτερο αποτέλεσμα στις Πανελλήνιες.

Με κάτι τέτοια, παίρνουμε χαρά γιατί αυτή είναι κυρίως η  αποστολή μας : Να βλέπουμε τα παιδιά που μας εμπιστεύονται οι γονείς τους να προοδεύουν παντού, με ΗΘΟΣ !