Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Με λίστα εισόδου οι 15 θεατές ( 10 και 5 ) στον αγώνα Νεανίδων Πορφύρας-Ιωνικός

 Ο αγώνας Νεανίδων Πορφύρας-Ιωνικός, που  θα γίνει την Δευτέρα στις 21.45 στο Σαλπέας, θα πραγματοποιηθεί με παρουσία 10 ατόμων του Πορφύρα και 5 του Ιωνικού, ως θεατών, με ονομαστική λίστα εισόδου, η οποία θα βεβαιώνεται με αποδεικτικό στοιχείο.

Θυμίζουμε ότι με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α (Αρ.πρωτ.24418/22-11-23)    το κλειστό γυμναστήριο ΔΓ Πειραιά Π.Σαλπέας (βοηθητικό) είναι Ειδικής Διαχείρισης και ως εκ τούτου επιτρέπεται η είσοδος σε 15 άτομα σε αναλογία  70%-30%.

Από τον Πορφύρα θα εισέλθουν ως θεατές, αυστηρά και περιοριστικά ( οπότε είναι σαφές ότι δεν πρέπει να έλθει άλλο άτομο, γιατί θα ταλαιπωρηθεί καθώς δεν θα του επιτραπεί η είσοδος ) , οι :

Σακιζλή Αναστασία, Γούναρης Μάριος, Φαμπιόλη Καλλιόπη, Μπουρέκα Δήμητρα, Νάτση Θάλεια, Βενεκές Κώστας, Ευστρατίου Λάζαρος, Σκανδάλη Ζαφειρούλα, Χωριάτης Γιώργος, Κονδάκη Κατερίνα.

Γιατρός αγώνα ο Χρήστος Τσιλιβάκος.

Προπόνηση για τις Νεάνιδες μας την Κυριακή στις 8 μ.μ. στο Σαλπέας.

Το μέτρο της ονομαστικής λίστας εισόδου, για θεατές γηπεδούχων και φιλοξενουμένων, θα ισχύει από την Δευτέρα για όλα τα παιχνίδια της Ακαδημίας μας στο Σαλπέας, αφού εκ των πραγμάτων, δεν γίνεται αλλιώς.