Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2010

Πορφυρας - Τραχωνες 0-3

Πανηγυρικη ρεβανς για τον αποκλεισμο απο τη συνεχεια του Κυπελου πηρε η ομαδα των Τραχωνων σε εναν αγωνα που διηρκεσε μια ωρα και δεκαεννεα λεπτα. Το παιχνιδι τελειωσε για την ομαδα μας μετα το πρωτο σετ που χαθηκε μετα απο μεγαλη μαχη με 32-34. Απο κει και περα η ομαδα του Βασιλη Αρναουτη πηρε τον ελεγχο και με 18-25 και 15-25 μας 'προικισε' με το δευτερο συνεχομενο ροζ φυλλο αγωνα.
Γεματο γηπεδο για μια ακομα φορα, απο ανθρωπους που με ενθουσιασμο αλλα και ευπρεπεια ενισχυσαν τη μια ή την αλλη ομαδα, αλλα και ουδετερους που ηρθαν να παρακολουθησουν το ντερμπυ κορυφης της κατηγοριας. Η διαιτησια των Τσιμπινου και Παπασταμου σε γενικες γραμμες καλη, με εξαιρεση τα παρα πολλα 'πιαστα' της πασαδορου των Τραχωνων, που δεν σφυριχτηκαν μεν αλλα θα γινοταν θεμα δε αν στο δευτερο και τριτο σετ ειμαστε πιο κοντα στο σκορ.
Μεσα σε μια βδομαδα λοιπον βρεθηκαμε απο μονοι πρωτοι στην τριτη θεση της βαθμολογιας. Η διαφορα ειναι μονο ενα τριποντο και στην εβδομαδα του 'διαβολου' (21-28 Απριλιου) θα αντιμετωπισαμε τη Φιλια στο Π. Σαλπεας και τους Τραχωνες στον Αλιμο, απο οπου περασαμε με νικη στο Κυπελο, αλλα μεχρι τοτε θα πρεπει η 'προικα' απο τις δυο ηττες να εχει αξιοποιηθει στο επακρο αν θελουμε η χρονια να τελειωσει με τους στοχους να εχουν επιτευχθει. Μεσα στον αγωνιστικο χωρο και στον παγκο η ομαδα οφειλει να σοβαρευτει και κυριως να προσγειωθει. Το πιο ποιοτικο και πολυπληθες ροστερ της κατηγοριας δεν μπορει απο μονο του να φερει αποτελεσματα. Σεβασμος στους αντιπαλους, παθος για τη νικη, δουλεια για τη διορθωση των οποιων αδυναμιων και σωστη διαχειριση του ανθρωπινου δυναμικου μας απαιτουνται ΣΗΜΕΡΑ.
Στην εξεδρα η διοικηση οφειλει να εξασφαλισει την επενδυση της με αποφασεις αμεσες και μηνυμα προς καθε συνιστωσα αυτης της ομαδας: οποιος μπορει και θελει συνεχιζει μαζι μας, αλλιως και τα προσωπα αλλαζουν και οι στοχοι αναπροσαρμοζονται. Διλημματα δεν υπαρχουν για ανθρωπους που επι μια τριετια χτιζουν με επιμονη, υπομονη και θυσιες μια ομαδα καμαρι για την Πειραϊκη.
Οι συνθεσεις των ομαδων: ΠΟΡΦΥΡΑΣ: Κορνια, Χαλβατζη, Μπαλη, Τσιμηλα, Φικαϊ, Χατζηκωνσταντη, Αθανασοπουλου, Γρηγοριου, Τσαπουρη, Λιουκα, Θεοχαρη, Γκουρα(L)
ΤΡΑΧΩΝΕΣ: Κουτροπουλου, Λιγουδιστιανου, Ζωτο, Αραπη, Σαραντοπουλου, Ξενου, Περοπουλου, Καρτσαφλεκη(L), Χασιωτη, Καραγεωργου, Γκογκα, Ανδρεου.