Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2010

Νέος προπονητής μας ο Μ.Αποστολογιωργάκης

Ο Μανώλης Αποστολογιωργάκης είναι ο νέος προπονητής της ομάδας βόλει γυναικών του Α.Ο.Φ. Πορφύρας .
Ο τεχνικός που αναλαμβάνει να καθοδηγήσει την ομάδα μας στην επίτευξη των στόχων της στο πρωτάθλημα και το κύπελλο ,στην κατάκτηση δηλαδή των δύο τίτλων ,εργάσθηκε στα προηγούμενα 4 χρόνια στον Θρίαμβο Χαιδαρίου με τον οποίο είχαμε σπουδαίες αναμετρήσεις με ιδιαίτερο ενδιαφέρον .Στην τελευταία σαιζόν κατέκτησε το νταμπλ κι έτσι ο Θρίαμβος ανέβηκε στην Α2 Εθνική κατηγορία .
Η πρώτη γνωριμία του με τις αθλήτριες του τμήματος έγινε απόψε ,στην τελευταία προπόνηση της ομάδας πριν απο το ματς πρωταθλήματος με την Ιριδα .
Τις ανακοινώσεις και τις συστάσεις έκανε ο Γενικός Αρχηγός του τμήματος κ.Μανώλης Κελέκος ο οποίος ευχήθηκε καλή τύχη στον νέο προπονητή μας κι εξέφρασε την πεποίθηση ότι θα προσφέρει ουσιαστικό έργο στην ομάδα μας .
Παράλληλα , ο στατιστικολόγος του Α.Ο.Φ. Πορφύρας Γιώργος Λιούκας παρέδωσε στον Μ.Αποστολογιωργάκη πλήρη φάκελλο με τα στατιστικά στοιχεία απο την πορεία της ομάδας σε αυτή την περίοδο ενώ του έγινε ενημέρωση απο την υπηρεσιακή τεχνικό Νατάσα Μαλκοπούλου για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ομάδα μας κι υπήρξε διεξοδική συζήτηση ως προς τα θέματα ετοιμότητας που αφορούν αθλήτριες μας ώστε να έχει τις πληροφορίες που χρειάζεται για το ματς με την Ιριδα στη Νέα Σμύρνη στο οποίο θα κάνει το ντεμπούτο του στον πάγκο .
Στην ομιλία του προς τις παίκτριες μας ο Μανώλης Αποστολογιωργάκης επεσήμανε '' Είμαι πολύ χαρούμενος για το γεγονός ότι βρίσκομαι σε αυτή την ομάδα .Ηθελα να δουλέψω στον Πορφύρα κι είναι τιμή γι εμένα η πρόταση που μου έγινε και την οποία δέχθηκα.Τιμώ τη δουλειά και το έργο του προκατόχου μου Σωκράτη Μαρμαρινού ο οποίος πρόσφερε πάρα πολλά στον Πορφύρα στα προηγούμενα 6 χρόνια και βοήθησε σε μεγάλο βαθμό την ομάδα.Δε χρειάζονται πολλά λόγια .Τα υπόλοιπα θα τα πούμε μέσα στο γήπεδο .Πιστεύω ότι με τη συνεργασία σας θα μπορέσουμε να καταφέρουμε τους στόχους που έχει θέσει ο Πορφύρας που είναι μία ομάδα με πολύ καλή οργάνωση και σημαντικές προοπτικές ''.