Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2010

Τελος εποχης

Την παραιτηση του υπεβαλλε στη διοικηση του τμηματος βολλεϋ του Πορφυρα ο προπονητης της γυναικειας ομαδας Σωκρατης Μαρμαρινος με αφορμη τα τελευταια ασχημα αποτελεσματα της ομαδας. Η διοικηση εκανε δεκτη την παραιτηση του και βρισκεται ηδη σε επαφες για την αντικατασταση του.
Ο coach συνεδεσε το ονομα του με την καλυτερη μεχρι τωρα εποχη της γυναικειας ομαδας του Πορφυρα. Ανελαβε το τιμονι της ομαδας πριν απο εξη χρονια οταν αυτη βρισκοταν στη δευτερη κατηγορια της Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α. Την ανεβασε τον πρωτο χρονο στην πρωτη κατηγορια οπου και την διατηρησε σχετικα ανετα για τις επομενες δυο χρονιες. Την τεταρτη χρονια την εφτασε στα ημιτελικα των play-off για την ανοδο στην Α2 εθνικη κατηγορια και κατεκτησε το πρωτο κυπελο της Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α. σε εναν αλησμονητο τελικο με αντιπαλο την Ιριδα. Την πεμπτη χρονια την εφτασε και παλι στα ημιτελικα των play-off και στον τελικο του κυπελου χωρις ομως αυτη τη φορα να πανηγυρισει τον τιτλο.
Ολοι εμεις που τον γνωρισαμε απο κοντα, του ευχομαστε επιτυχια στον επομενο σταθμο της καριερας του και τον ευχαριστουμε για το εργο που επιτελεσε αυτα τα εξη χρονια στην ομαδα μας.
Η επιλογη της διαδοχης καταστασης γινεται με πολλη προσοχη απο τη διοικηση του τμηματος, γιατι οι στοχοι της ομαδας παραμενουν υψηλοι και οι δυνατοτητες της ομαδας ειναι κατα γενικη ομολογια μεγαλες. Εν αναμονη λοιπον του νεου coach η ομαδα συνεχιζει κανονικα την προετοιμασια της εν οψει του εκτος εδρας αγωνα με την Ιριδα.