Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2010

Πέντε μπάλλες η βοήθεια της Πολιτείας

Ο Α.Ο.Φ. Πορφύρας στο βόλει έχει υποδομές με 100 κορίτσια που κάνουν αθλητισμό και μαθαίνουν αρχές ,συνέπεια και αγάπη για τα σπορ και σεβασμό στο σύνολο και την προσπάθεια του ενώ η γυναικεία ομάδα μας πρωταγωνιστεί τα 3 τελευταία χρόνια κι είναι η ομάδα της Α΄ΕΣΠΕΔΑ με τις μεγαλύτερες επιτυχίες σε αυτό το διάστημα αφού κατέκτησε ένα Κύπελλο και τερμάτισε μία φορά δεύτερη και μία φορά τρίτη στο πρωτάθλημα ενώ τώρα είναι δεύτερη με διαφορά σετ απο την πρωτοπόρο .
Ολα αυτά γίνονται χάρις στους χορηγούς μας και φυσικά με την βοήθεια των γονιών των αθλητριών που πληρώνουν τη συνδρομή τους κι είναι πάντα πρόθυμοι να ενισχύσουν το τμήμα σε κάθε δραστηριότητα του .
Αν περιμέναμε απο την Πολιτεία ,τα παιδιά μας θα ήταν σήμερα έξω απο τα γήπεδα κι η γυναικεία ομάδα θα είχε μαραζώσει .
Ξέρετε ποιά είναι η βοήθεια της Πολιτείας προς το τμήμα βόλει γυναικών του Α.Ο.Φ. Πορφύρας σε αυτή την αγωνιστική περίοδο ;
Πέντε μπάλλες .Ναι .Αυτό που διαβάσατε .Ούτε ένα ευρώ ή ένα φιλέ ή ένα σάκο για τις μπάλλες ή ένα φαρμακείο .
Θέλετε να κάνετε αθλητισμό ; Πληρώστε απο την τσέπη σας .
Δεν έχετε να πληρώσετε ; Μην κάνετε .
Ευχαριστούμε κύριοι ,μας υποχρεώσατε .
Η μόνη απάντηση μας είναι ότι εμείς παραμένουμε ρομαντικοί τρελοί κι απλώς πρέπει να συνειδητοποιήσουμε όλοι ότι είναι αναγκαίο να πληρώνουμε τακτικά τη συνδρομή μας ,να προσπαθούμε να είμαστε κοντά στο τμήμα σε κάθε πρωτοβουλία του και να έχουμε ανοιχτά αυτιά και μάτια για κάποιο χορηγό που θα μπορούσε να μας ενισχύσει .
Το τμήμα εξαρτάται απο εμάς .Μόνο απο εμάς .