Πέμπτη 4 Μαρτίου 2010

Πορφυρας-Ηλιουπολη 2-3

Ψυχρολουσια για τους -για μια ακομα φορα αρκετους- φιλους του Πορφυρα το βραδυ της Τεταρτης στο Π. Σαλπεας. Ηττα απο την Ηλιουπολη συνοδευομενη απο κακη εμφανιση και ψαλιδισμα των προσδοκιων της ομαδας για κατακτηση της πρωτης θεσης στην κανονικη περιοδο.
Σε εναν αγωνα που διηρκεσε 2 ωρες και τρια λεπτα(!) το συγκροτημα της κας Λυκογιαννη πηρε ρεβανς για την ηττα στον πρωτο γυρο. Με κορυφαια την εντυπωσιακη Γωγω Μποκα οι Ηλιουπολιτισσες πηραν το 1ο, 4ο και 5ο σετ, χανοντας απο την προσωρινη ανακαμψη του Πορφυρα το 2ο και 3ο με 20-25, 25-19, 26-24, 21-25, 11-15.
Πολλοι και πολλες βρεθηκαν σε κακη μερα στο χθεσινο παιχνιδι. Κατα κυριο λογο η επιθεση της ομαδας και δευτερευοντως η υποδοχη κινηθηκαν σε χαμηλα ποσοστα. Σε καπως ψηλοτερα επιπεδα το σερβις και η αμυνα δεν ηταν αρκετα για να αποφευχθει η οδυνηρη ηττα. Πικρα εξ αποστασεως και για τον εφορο μας τον κυριο Μανωλη που ελειψε για πρωτη φορα φετος απο τον παγκο της ομαδας.
Σε ενα παιχνιδι γεματο απο φασεις η διαιτησια των Κατσουλη-Γουρνακη δεν απεφυγε καποια λαθη, λιγα παντως στον αριθμο και μοιρασμενα ετσι ωστε η επιρροη τους στο τελικο αποτελεσμα ηταν ασημαντη.
Τολμη απο την τεχνικη καθοδηγηση της ομαδας και δουλεια σε συγκεκριμενους τομεις απο τις αθλητριες απαιτουνται για να γινουν εφικτοι οι φετινοι στοχοι της ομαδας. Τα προσωπα και οι δυνατοτητες υπαρχουν αλλα μηπως πρεπει καποια στιγμη να βγουν επιτελους απο τη σκια;
Οι συνθεσεις των ομαδων: ΠΟΡΦΥΡΑΣ: Κορνια, Χαλβατζη, Μπαλη, Τσιμηλα, Χατζηκωνσταντη, Αθανασοπουλου, Μαλκοπουλου, Γρηγοριου, Τσαπουρη, Θεοχαρη, Χατζηπετρου, Γκουρα(L)
ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ: Μποκου, Γκογκα, Τσαγκογεωργα, Μπαλντα, Τσιαντε, Λυμπεροπουλου, Ραμουνδου, Τζικα(L), Τσαμπουρη, Βρουλου